Home

VESTI

MTV.rs napunio 2 godine!

No Comments Latest

MTV.rs napunio 2 godine!15. septembra 2009. počeo je sa radom novi sajt MTV.rs. Prošlo je tačno dve godine od kada je sa radom počeo novi sajt www.MTV.rs.

 

Za ovih 730 dana imali smo zadovoljstvo da vam predstavimo 5878 vesti u vezi sa svetskim i lokalnim muzičkom zvezdama, najavlili preko 480 koncerta i pružili vam priliku da glasate na čak 528 muzičkih lista. 

 

U prethodnih 24 meseca predstavili smo 166 muzičkih premijera, a imali ste prilike da pogledate i 44 emisije iz serijala MTV Express. Obaveštavali smo vas, a vi niste oklevali da komentarišete, o svim detaljima našeg programa, serijama, spotovima, premijerama, ekskluzivnim emisijama…

Od skromnih 40.000 pregledanih stranica u septembru 2009, zajedno sa našom vernom publikom stigli smo do preko milion pregledanih strana samo u mesecu avgustu – sada smo blizu broja od 1.500.000 pregledanih članaka.

Kao priznanje našem radu stigle su i brojne nagrade – sajt MTV.rs je osvojio Grand Prix Web Festa kao najbolji sajt u konkurenciji od 1.700 prijavljenih web projekata, a već dve godine za redom časopis PC Press je uvrstio MTV.rs u TOP 50 najboljih domaćih sajtova.

Pored vesti i informacija sa muzičke scene, pažljivo smo osluškivali predloge naših korisnika i uneli izmene i novine, i to ne samo na našem i vašem sajtu već i u okviru našeg i vašeg televizijskog programa.

 

 Irena Blagojević
 

Zajedno sa našim sajtom rasla je i naša publika. Trenutno imamo 40.379 registrovanih korisnika koji su napisali 708.486 komentara. Ono na šta smo posebno ponosni jesu naši verni korisnici – čak 20% vas posećuje naš sajt više od 5 puta dnevno. Da ne zaboravimo i verne fanove na našoj Facebook stranici – njih trenutno ima blizu 25 hiljada.

Pored dobro poznatih stvari koje možete pronaći na adresi www.MTV.rs, kao što su vesti o najvećim muzičkim zvezdama svetske i regionalne scene, najave dešavanja, recenzija najnovijih muzičkih i filmskih ostvarenja i muzičkih lista, od 1. septembra predstavljamo vam potpuno novi servis – online video player.

Sa bazom od preko 2.000 muzičkih spotova renomiranih regionalnih izvodjača, MTV Video Player predstavlja jedinstvenu bazu regionalnih muzičkih spotova koju su dostupni na jednom mestu. Našim korisnicima smo pored besplatnog gledanja muzičkih spotova i MTV emisija, omogućili da prave svoje playliste, komentarišu svoje omiljene spotove i glasaju za svoje favorite na muzičkoj listi Domaćica.

Pored svega ovoga, MTV u isto vreme afirmiše regionalnu muzičku scenu, pružajući bendovima mogućnost da se promovišu pred velikom MTV publikom. Ova trenutna brojka od 2.000 spotova nije konačna, i MTV je u kontaktu sa regionalnim muzičkim izdavačkim kućama i bendovima, kako bi ovaj katalog proširili i obuhvatili sve relevantne regionalne izvodjače, kao i one "dobre stare" domaće spotove koje je danas teže pronaći.

Da vas podsetimo i na još jednu novost na našem sajtu – Download sekciju. Od januara ove godine kada smo počeli sa besplatnim preuzimanjem muzičkih izdanja na našem sajtu, registrovali smo preko 75.000 downloada. Posle letnje pauze, od septembra ponovo pokrećemo ovaj veoma popularan vid promocije lokalnih izdanja i za publiku na našim MTV sajtovima spremamo nove albume i singlove koje mogu besplatno preuzeti ekskluzivno samo na MTV.rs.

Zato, jedno veliko HVALA svima koji ovo čitaju – a sada, napred u još jednu godinu muzike, filmova, igrica, serija, svega onoga što je vaš i naš život! I, da ne zaboravimo, još jednom – HVALA!

Samo vaš,
www.mtv.rs