Home

VESTI

MTV Premijera: Novi spot grupe S.A.R.S. za pesmu “Pepeo”

No Comments Latest

MTV Premijera: Novi spot grupe S.A.R.S. za pesmu "Pepeo" - Photo by Kristina JosicI nakon deset godina muzičke karijere, grupa S.A.R.S. nastavlja u istom energičnom tonu.

 

Bend se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti, nominovan je za prestižnu MTV nagradu za najboljeg regionalnog izvođača po treći put, a u ponedeljak u 20 časova će premijerno predstaviti novi spot za singl „Pepeo“, upravo na MTV kanalu.
     

 „Koreni pesme „Pepeo“ sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem „Poslednjeg albuma“ sazrelo je vreme i za dovršetak pesme. „Pepeo“ se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučli da za nju snimimo i spot. Da bude u skladu sa stažom pesme, izradu spota smo poverili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S." – poručili su članovi benda.

Bend S.A.R.S. iza sebe ima šest studijskih i jedan live album, u ponedeljka će predstaviti 21. videospot, dok spotovi „Buđav lebac“, „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“, broje milione pregleda na YouTube, a poslednji za singl „Glupost“ s bendom Ničim izazvan za sada ima gotovo 600 hiljada pregleda.

 

 

 MTV Premijera: Novi spot grupe S.A.R.S. za pesmu "Pepeo"

MTV Premijera: Novi spot grupe S.A.R.S. za pesmu "Pepeo"

Photo by Kristina Josic

 

 

Ovim uspesima bend može da se pohvali još jednom, trećom po redu, MTV nominacijom u Best Adria Act kategoriji. Glasanje za ovu i sve ostale MTV EMA nagrade odvija se na linku MTVEMA.COM i traje do subote, 5. novembra u ponoć.