Home

VESTI

MTV Premijera: Mika – Underwater

No Comments Latest

MTV Premijera: Mika - UnderwaterNakon MTV Premijere – MTV donosi i download novog singla sastava Svi Na Pod! Posetite MTV.rs gde od utorka, 27. novembra, možete besplatno da preuzmete novu pesmu „Do kraja sveta“ benda Svi Na Pod!
    
Beogradska grupa Svi na pod! objavila je novi spot i singl „Do kraja sveta“, prvi od nekoliko kojim će u narednom periodu najaviti svoje drugo studijsko izdanje. Članovi benda vreme intenzivno provode u sopstvenom studiju Destilerija, gde rade na novim pesmama za naredni album, od kojih je, kako kažu, već polovina završena.

   

„Ne znam kakav će biti album. Mi smo uvek mi. Možda smo samo malo porasli i sazreli“, kaže autorka većine pesama i vokal Bojana Vunturišević.  Zanimljivo je da se u novoj pesmi kao prateći vokali pojavljuju prijatelji benda, model sa nemalim iskustvom u pevanju Andrijana Belović, te Ida Prester, liderka zagrebačkih Lollobrigida.

 

Spot za numeru „Do kraja sveta“ je premijerno prikazan na MTV-ju, a u celosti ga je realizovao Sagor Mešković. „Veoma intuitivno sam prišao procesu, od odabira lokacije do postprodukcije“, objašnjava autor spota i dodaje: „Želeo sam da dekonstruišem igranu formu i zamenim je pitoresknom storijom koja u skoro svakom segmentu sadrži taj pseudo-realizam, istinu iz mašte“. Za potrebe postprodukcije videa korišćene su i neke od savremenih tehnika koje spotu daju dodatnu dozu nadrealnosti u priči koja iz ugla pevačice Bojane Vunturišević, simbolično govori o kraju sveta kakvog poznajemo. Protagonisti njene naracije, pored Rudića, su i ostali članovi benda, bubnjar Goran Milošević, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović i saksofonista Džemal Al Kisvani.

 

 

 MTV Premijera: Mika - Underwater

Mika Underwater

 

 
Multiplatinasta pop zvezda MIKA spremio je iznenađenje za svoje mnogobrojne fanove – novi spot za pesmu „Underwater“. Naravno, MTV kanal će biti prvi da vam prikaže novo Mikino video ostvarenje u utorak, tačno u 10:00 u okviru emisije Top [email protected], koja će biti posvećena hitovima ovog popularnog pevača.
 
Singl „Underwater“ se nalazi na aktelnom, trećem po redu studijskom albumu „The Origin of Love“. Reč je o nešto mirnijoj pop pesmi koju uz Miku potpisuju i Nick Littlemore i Paul Steel, dok se produkcijom bavio Grammyem nagrađeni muzičar i producent Greg Wells. U spotu se britanski pevač nalazi na improvizovanoj pučini, dok u maloj barci plovi po olujnom vremenu.

 

 

 MTV Premijera: Mika - Underwater

Svi na pod – jesen 2012 (autor Sagor Meskovic)

 

 

Šta je Mika ovog puta pripremio, saznajte prvi na MTV kanalu u utorak u 10:00 okviru emisije Top [email protected] Mika

MTV download: Svi na pod! – Do kraja sveta
Od utorka, 27. novembra, samo na MTV.rs