Home

VESTI

MTV: Gramophonedzie i Artan Lili predstavljaju nove spotove

No Comments Latest

MTV: Gramophonedzie i Artan Lili predstavljaju nove spotovePoslednji ponedeljak u maju mesecu donosi dvostruku premijeru dva nova spota -Gramophonedzie feat. Carlton J Smith sa pesmom “Down” i Artan Lili u pesmi “Na vodi”.

 
Novim izdanjem na lejblu „Gramo Records“  za numeru „DOWN“, Gramophonedzie ponovo pomera granice house žanra. Uz vokal Carltona J. Smitha, pevača, glumca i možda najpoznatijeg svetskog interpertatora James Browna, ova saradnja je rezultirala veoma specifičnom i emotivnom numerom koja može da se svrsta kao novi „Dark House“ pravac elektronske muzike.
  

Video koji prati numeru je još zanimljiviji jer je drugačijeg koncepta od onoga što smo navikli da viđamo kod pesama ovakvog stila i senzibiliteta. Dužina samog spota, koji traje celih sedam minuta, više spada u formu kratkog filma nego muzičkog spota. Sniman je sa idejom kritičkog osvrta na društvo po pitanju usamljenosti individue u današnje vreme, kada je sve podređeno komunikaciji maltene isključivo putem moderne tehnologije. Jana Mitrović, koja stoji kao idejni tvorac celog koncepta videa i njegove produkcije, uradila je to iz svog, umetničkog ugla, što se može videti po kadrovima i stilu samog snimanja. U ulozi glavnog lika ovog mini filma je naša mlada i talentovana glumica Jelisaveta Orašinin.

 

 

 MTV: Gramophonedzie i Artan Lili predstavljaju nove spotove

MTV: Gramophonedzie i Artan Lili predstavljaju nove spotove

 

 

Izdanje se već nalazi u prodaji.

 

Beogradski sastav Artan Lili pripremio je novi singl-spot  “Na vodi” kako bi nam ulepšao predstojeće vrele letnje dane. Razigrani i puni energije, nastavljaju objavljivanje drugog po redu albuma koji nosi naziv “New Deal”. Režiju spota “Na vodi” potpisuju zajedno Miodrag Cicović (Straight Mickey & The Boyz), Romana i Bojan Slačala. Pesma je urađena u audio produkciji Gorana Crevara iz studija “Digimedia”. Popularna četvorka izabrala je za snimanje video spota različite lokacije u Beogradu, Banja Luci i Dohi. “Udruženim snagama smo ponovo došli do nove kulturne pobede za nas i naš grad”, izjavio je frontmen benda Bojan Slačala i istakao: ”Hvala svima na iskazanom entuzijazmu bez kog naravno ne bi bilo ničega”. Beograđani će biti u prilici da čuju pesme sa novog albuma, uključujući i pesmu “Na vodi” već 22. juna, kada bend nastupa u okviru festivala “Belgrade Calling”.