Home

VESTI

Mr.Brainwash najavljuje novi album Pepersa!

No Comments Latest

Mr.Brainwash najavljuje novi album Pepersa, 2011

Mr. Brainwash je guerilla umetnik koji se pojavio u filmu 'Exit Through the Giftshop' svetski poznatog Banksyja.

 

Postojale su sumnje da je njegov lik tek deo scenarija. Ali, o popularnosti novopečenog umetnika svedoči njegov novi angažman na promociji naslovne strane albuma grupe Red Hot Chilli Peppers.

 

Iako za ovu priliku nisu uspeli da angažuju Banksyja, članovi grupe RHCP, angažovali su po njima, jednako atraktivnog guerilla umetnika, Mr. Brainwasha za promotivnu kampanju uoči izlaska njihovog novog albuma pod nazivom 'I'm with You'.

 

Thierry Guetta (Mr. Brainwash), proslavljen nakon Banksyjeva filma 'Exit Through The Giftshop', viđen je s gomilom plakata i kantom lepka u Los Angelesu.

Guetta na plakatima obrađuje stare portrete i fotografije članova RHCP-a ukrašene logom benda i datumom izlaska njihova novog albuma. Mr. Brainwash se medijima pohvalio da je već dogovorio i nekoliko budućih projekata s RHCP-om.

Peppersi su pre nekoliko dana predstavili i fotografiju naslovnice novog albuma čiji je autor britanski savremeni umetnik Damien Hirst, sa mušicom na piluli. Album će se naći u prodaji od 29. avgusta ove godine.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=NjzreSM__G4|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Mr. Brainwash Bombing Los Angeles

 

 

Mr. Brainwash u akciji, 2011

Mr.Brainwash u akciji

 

 

 

 

 

 

Izvor:

designed.rs