Home

VESTI

Martin Garrix prvi potvrđeni izvođač na “2015 ISLE OF MTV”

No Comments Latest

Martin Garrix prvi potvrđeni izvođač na "2015 ISLE OF MTV"MTV i Turistička organizacija Malte otkrili su ime prvog izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Isle of MTV festivalu.

  

U pitanju je DJ superzvezda MARTIN GARRIX. Nakon neverovatno uspešne 2014. godine u kojoj je potvrdio svoju poziciju na samom vrhu svetske DJ elite, Garrix će upriličiti epsko zatvaranje festivala setom koji će rasplesati očekivanih 50.000 vatrenih muzičkih fanova.
  

Devetu godinu za redom MTV donosi fantastičan provod uz najaktuelnije svetske izvođače, a ove godine će se Isle of MTV održati 7. jula na Il-Fosos trgu  u Floriani na mediteranskom ostrvu Malta.

Kao jedan od najmlađih DJ-eva, sa samo 18 godina, Garrix se munjevitom brzinom probio na DJ Mag Top 100 listi u 2014. godini i zauzeo neverovatno 4. mesto zahvaljujući mega hitu “Animals” koji ga je proslavio. Ovaj singl je dostigao pola milijarde pregleda na YouTibeu i osvojio vrhove muzičkih listi širom sveta.

Martin Garrix još može da se pohvali saradnjama sa muzičkim velikanima kao što su Ed Sheeran, David Guetta, Tiesto, Hardwell i Afrojack, ali i nastupima na nekim od najvećih svetskih festivala, među kojima su Coachella, EDC Las Vegas, Ultra i Tomorrowland u Belgiji. Zato ne iznenađuje činjenica da se ovaj mladi umetnik smatra zvezdom koja najbrže napreduje u EDM muzici.

 

“Ne mogu da dočekam da nastupim na Isle of MTV, to je tako sjajan događaj sa jednom od najboljih publika na svetu,” prokomentarisao je Garrix svoj najavljeni nastup.

Bruce Gillmer, izvršni potpredsednik  za muziku, izvođače i muzičke događaje u VIMN-u je izjavio: “Potpuno smo oduševljeni što će nam se Martin Garrix pridružiti na IOMTV 2015! Malta više neće biti ista!”.

 

 

 Martin Garrix prvi potvrđeni izvođač na "2015 ISLE OF MTV"

Martin Garrix prvi potvrđeni izvođač na "2015 ISLE OF MTV"

 

 
Partnerstvo između MTV-ja i Turističke zajednice Malte traje već devetu godinu i  Isle of MTV je postao jedno od potvrđenih letnjih destinacija koji garantuje odličan provod i koji privlači fanove iz cele Evrope na žurku na zadivljujući trg Il-Fosos u Floriani. Jedan od najkul i najatraktivnijih evropskih muzičkih događaja obogaćen je najvećim imenima međunarodne muzičke scene. Besplatni letnji muzički događaj, Isle of MTV, održaće se 7. jula na Malti, a koncerti će biti snimljeni i montirani u 60-minutni specijal koji će se naknadno emitovati na MTV kanalima širom sveta. Novi izvođači biće kasnije najavljeni.

SVETSKI DJ SUPERSTAR  MARTIN GARRIX
PRVI POTVRĐENI IZVOĐAČ NA ISLE OF MTV, MALTA

MTV-jev najveći internacionalni letnji festival se vraća na Il-Fosos Trg u Floriani
u utorak, 7. jula 2015.