Home

VESTI

Marko Louis “Shine on me”

No Comments Latest

Marko Louis "Shine on me"Proteklih dana društvene mreže bile su zasute fotografijama sa natpisom #shineonme, čije smo značenje otkrili tek u subotu popodne. U pitanju je  prvi singl Marka Stojanovića Louis-a, pod nazivom 'Shine on me'.
   

Marko Louis je poznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, kao i klupskog sastava St. Louis band. Međutim, sa ovom pesmom, on nam se predstavlja kao solo izvođač, a 'Shine on me' je ujedno i naziv njegovog prvog samostalnog projekta.
   

Album je u potpunosti napisan na engleskom jeziku, tako da je namenjen, kako za domaće, tako i za internacionalno tržište. Zvuk na ovom albumu je kombinacija različitih boja i uticaja, od soul-a, R'n'B-a, Pop-a, do elemenata Balkanske i Orijentalne kulture. Ovaj debitantski singl otvara vrata albumu, koji će se pojaviti 25.maja. Pored vokalne izvedbe, Marko potpisuje i muziku i aranžman za pesmu 'Shine on me', a tekst je nastao u saradnji sa Predragom Vukčevićem, poznatiji publici kao BeGeFank. Pesma nas poziva da se okrenemo pozitivnim stvari i da svako prepozna tu svetlu tačku u svom životu. Spot je sniman u Beogradu, u Uličnoj galeriji i Jazz centru Čekaonica.

 

 

 Marko Louis "Shine on me"

Marko Louis "Shine on me"

 

 

Ne preostaje nam ništa drugo nego da u iščekivanju celog albuma, slušamo i uživamo u prvom singlu ovog sjajnog i talentovanog muzičara.

Sve informacije o nastupima i albumu možete pratiti na njegovom oficijalnom sajtu www.markolouis.com.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qnL_fRntaLU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

MARKO LOUIS – SHINE ON ME (OFFICIAL VIDEO)