Home

VESTI

Marilyn Manson i Shia LaBeouf lansirali video

No Comments Latest

Marilyn Manson i Shia LaBeouf lansirali videoKako piše magazin Billboard, dobre vesti su te da Marilyn Manson i dalje ima jednaku sposobnost da bude "zastrašujuć".

 

Shock-rock zvezda je upravo lansirala "mini film" u trajanju od 6,5 minuta, inspirisan čuvenim Šekspirovim delom "Makbet", koji je prepun intenzivnih i mračnih slika i scena mučenja, ali je možda najzanimljiviji izbor reditelja – video potpisuje poznati glumac i od skora i reditelj Shia LaBeouf (da podsetimo, prve vesti su bile o tome da je u pitanju "dokumentarac o Mansonu").

 

Kako je za MTV News izjavio LaBeouf, do ove saradnje je došlo pošto je Manson video njegov prethodni rediteljski rad – spot "Maniac" koji je Kid Cudi lansirao prošle godine:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GVRDRP5628g|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Marilyn Manson – Born Villain (Uncensored)

 

 

"Pustio sam mu 'Maniac', i potpuno je odlepio. Poludeo je, i nije prestajao da ponavlja 'hoću da radiš moj video, hoću da radiš moj video…'".

I, tako su stigli do "Born Villain", koji možete da pogledate ovde – da ponovimo, ako imate fotosenzitivnu epilepsiju, strah od igle ili problem sa scenama nasilja, ovaj video nije za vas.

 

 

Izvor:

mtv.rs