Home

VESTI

Marčelov slavljenički koncert

No Comments Latest

Marčelov slavljenički koncertPosle godinu i po dana i rasprodatog koncerta održanog u Domu omladine, Marčelo se na velika vrata vraća beogradskoj publici u subotu 6. novembra, kada će uz brojne prijatelje nastupiti u velikoj sali SKC-a.

 

 Razlog? Prošlo je punih deset godina od kako je uspešno sročio tekst za prvu samostalnu pesmu. Aktivnu deceniju, tri albuma i dve knjige kasnije, Marčelo i njegovi najbliskiji saradnici pozivaju vas na koncertnu proslavu – a kako slavlja ne idu bez poklona, svaki posetilac će uz ulaznicu dobiti i primerak novog albuma Marčela & Filtera.

 

Karte će se moći da se kupe od 1. oktobra na blagajni SKC-a po ceni od 750 din.

 

 

 Marčelov slavljenički koncert

Marčelov slavljenički koncert

 

 

 "To je ujedno moj četvrti album i prvi album Filtera kao grupe, čime bismo, između ostalog, želeli da pošaljemo poruku svojoj publici da se u vremenu novčanica, kablova i polurobota čvršće no ikad drže svojih pravih prijatelja – onih sa kojima su stvarno podelili i dobro i zlo, a ne samo internet-impulse.

 

Takođe, lepa je prilika da, pre nego što krenemo napred, pogledamo unazad i sa bine pošaljemo jedno veliko hvala svim ljudima sa kojima smo imali čast da sarađujemo u tih deset godina", izjavio je Marčelo pred slavljenički koncert.