Home

VESTI

“Making money” premijerno na MTV-u

No Comments Latest

"Making money" premijerno na MTV-u, 2011Ponedeljak je dan kada MTV predstavlja nove spotove iz regionalne produkcije, a ovog ponedeljka, 5. septembra u 20:00, pogledajte novi video sarajevskog sastava Dubioza Kolektiv za numeru „Making Money“!

 

Samo nekoliko nedelja pošto su, u okviru MTV Sata, održali jednu od najposećenijih svirki na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, sastav Dubioza Kolektiv se vraća na male ekrane sa novim spotom i potpuno novim studijskim izdanjem!

 

Spot za numeru "Making Money" je najavni singl novog albuma Wild Wild East, koji će biti objavljen početkom septembra za američku izdavačku kuću Koolarrow Records.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=XJlQIlyHXGQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Dubioza Kolektiv- Making Money (2011)

 

 

"Making Money govori o rastućoj razlici između malog procenta ekstremno bogatih ljudi i ostatka populacije, koja je svakim danom sve siromašnija.

 

U prvom licu je ispričana priča beskrupuloznog bogataša koji polako shvata da i nije baš sve u novcu…“ – otkrili su članovi benda i dodali: „Video je sniman na nekoliko lokacija u državi Katar, jednoj od najbogatijih zemalja na planeti, gde je gotovo na svakom koraku vidljivo neverovatno bogatstvo, dok na svega par kilometara od glavnog grada Dohe čeka pustinja u kojoj nema apsolutno ničega.

 

Taj ogromni kontrast je bio savršena kulisa za spot…"

 

Spot je realizovala produkcijska kuća DTM Qatar, producent i reditelj je Mladen Erjavec, direktor fotografije Stijn Van Der Veken i Darko Mihalić; za montažu i postprodukciju bila je zadužena Lena Saliba, a koprodukciju potpisuju Mario Lozančić i Dragan Šutalo.