Home

VESTI

Luke Black predstavlja spot za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu!

No Comments Latest

Luke Black predstavlja spot za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu!Nakon uspešne kineske turneje, saradnje na Venzinom singlu “Seek & Hide” i nekolicine nastupa u Italiji, Luke Black predstavlja video spot za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu!
  

Pesma “Demons” je savremeni pop hit u kome Luke Black kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal. Pored kombinacije različitih žanrova (Dancehall, Dembow, Riddim, Tribal) karakteristične za Lil Tatya, na remiksu se čuje i vokal pevačice benda Lira Vega – Zoje Borovčanin.
  

Video spot potpisuje Vasilije Vujović (VASSO), mladi fotograf iz Subotice koji takođe stoji iza spotova za “D-Generation” i “Demons”, ali i umetnik iza #neoslavic i “Thorns EP” promo fotografija.

 

 

 Luke Black predstavlja spot za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu!

Luke Black predstavlja spot za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu!

 

 

Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima – spaja R&B i UK Dub jednako lako kao i Techno sa oldskul Rapom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu – MURK, koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine. “Demons” remiks je rađen u saradnji sa vokalistkinjom ZojomB (Zoja Borovčanin) – koja je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra "Pozorište šešira", kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine stvara muziku i nastupa u grupi Lira Vega, koja trenutno funkcioniše kao duet.
 

Gledaj “Demons (Lil Taty ft. ZojaB Remix)” video na Luke Black VEVO kanalu u nastavku.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ngFJ0sizvLw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Luke Black – Demons (DJ Lil Taty Remix) ft. ZojaB

 

 

Video spot za “Demons Lil Taty ft. ZojaB Remix” je od danas dostupan putem Luke Black YouTube/VEVO kanala.

Preuzmi, slušaj i dodaj celo "Demons Remix EP" na plejliste: www.lukeblack.lnk.to/DemonsRMX