Home

VESTI

Lighten Up The Next Year @ Sport Cafe

No Comments Latest

Nyparty je grupa osnovana 2000. godine sa ciljem organizacije kvalitetnih kulturno-umetničkih manifestacija i unapreÄ‘enja kulturno zabavne ponude u Beogradu. Već 8 godina naša grupa je prepoznatljiva po organizaciji najkvalitetnijih novogodišnjih zabava koje odišu fenomenalnom atmosferom i visokim nivoom usluge. Kvalitetan program i osmišljen ambijent koji je prisutan na svakom našem dogaÄ‘anju osigurava visoku posećenost i popularnost svakog zbivanja.

Poslednja manifestacija održana je u Turskom kupatilu u periodu od 29.12.2007. do 01.01.2008. godine, tada je pored tradicionalnog dočeka Nove godine, organizovana i izložba radova dece sa posebnim potrebama iz centra Stamnica. Celoukpno prošlogodišnje zbivanje je bilo medijski propraćeno i podržano od Skupštine grada zbog svog humanitarno-kulturnog kvaliteta.

Na našim dogaÄ‘ajima nastupaju najbolji srpski Dj-evi, kada je klubska scena u pitanju, kao i neafirmisani mladi umetnici.

 

Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorom, deli 2×1 kartu našim posetiocima. Zainteresovani je potrebno da pošalju e-mail na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime, broj lične karte i broj telefona. Subject: NYPARTY ! Feeling lucky?

 

Nyparty 09 će ove godine biti održan u prostoru i bašti Sport Cafe-a (Makedonska 4).  
( Bašta će specijalno za ovu priliku biti natkrivena ).
 
DogaÄ‘aj je prostorno koncipiran na nekoliko delova:  
 
2 stage-a; party space01 i party space02,
veliki chillout,
dve vip zone,
tolaeti,
i prostor za odlaganje garderobe.

 
Party space01

Od veselog diska i funka, preko komercijalnog vocal house-a, a zadirući u  latino ritmove i poštujući retrospektivu elktro-pop mizike od 90’- ih pa nadalje, posetioci će moći u potpunosti da se predaju novogodišnjem ambijentu i da se prisete hitova uz koje su ludeli nekad…

 
Na ovom stage-u nastupaće za Vas :

Hollywood /Gramophonedzie
Oysha /SelecteDJ’s/Sound
Fuckin blue /Groovaholic/Mint resident

 

Party space02

Za istinske klabere i  za one koji vole čvršÄ‡i elektronski zvuk ovaj stage će biti pravo  mesto za novogodišnji provod…

Egzotični ambijent urbanog Beograda plivaće na talasima elektra, deep house-a, progressiva i veselog minimala do ranih jutranjih časova…

Na ovom stage-u nastupaće za Vas :

Tijana T /Exit/abeduqe records
Goran Starčević /SelecteDJ’s
PeDJa /liquid motion
Marko Nikolić / i : FACE Agency / GoodWibration  
Đorđe Radić/Static ElectroCity/London
 
Pored muzičkog programa koji će biti podržan od strane naših eminentnih disk džokeja i prisutnosti kvalitetne audio vizuelne opreme, Nyparty daće značaj i scenskom izgledu kao i dekoraciji prostora po već unapred zamišljenoj ideji našeg kreativnog tima.

Promotivna cena prvih 100 karata iznosi 29 evra.
Redovna prodajna cena karte,koja će važiti do 30.12 iznosi 36 evra.

Nakon toga cena karte će porasti !
 
U cenu karte uračunato je 10 kupona , kojima možete kupiti sva alkoholna pića i energetske napitke, kao i neograničeno konzumiranje sokova ,voda i kanapea .
Ukoliko iskoristite sve kupone, iste ćete moci da kupite po promotivnoj ceni.  
 
Karte možete kupiti u Sport Cafe-u od 15.12. svakog dana od 12-22h.
  
INFO:
062/16 58 116  
065/33 93 607  
065/66 91 762 (rezervacije karata)

 
Web: www.nyparty.org  
 
Email: n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 

 

Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorom, deli 2×1 karte našim posetiocima. Zainteresovani je potrebno da pošalju e-mail na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime, broj lične karte i broj telefona. Subject: NYPARTY ! Feeling lucky?