Home

VESTI

Leni Kravic nastupa na Jazu 5.avgusta

No Comments Latest

LennyU okviru promotivne turneje novog studijskog albuma "It Is Time for a Love Revolution", poznati roker Leni Kravic nastupiće 5. avgusta na budvanskoj plaži Jaz.

Organizator ovog događaja je firma "Terra Nostra Promotions", agencija iz Beograda specijalizovana za rok i hevi metal koncerte.

Izvršni direktor Marko Tica potvrdio za "Vijesti" je da će se koncert održati ne želeći da otkriva detalje.

Ni iz Opštine Budva u petak se nisu mogle dobiti detaljnije informacije o predstojećem koncertu, ali potvrda dolazi sa najznačajnije adrese na oficijelnom sajtu Lenija Kravica (lennykravitz.com) 5. avgust je rezervisan za koncert na plaži Jaz.

Muzičar koji je započeo karijeru 1989, do sada je objavio četrdesetak singlova, a od njegovih osam studijskih albuma, pet su postali platinasti. Svira bubnjeve, gitaru, klavir, bas, udaraljke, sitaru, harmoniku i često sam snima muziku prilikom izrade albuma.

U njegovom zvuku mešaju se uticaji hard roka, soula, fanka, regea i psihodelije.

Osvajač brojnih MTV, Brit, Gremi i drugih nagrada, producirao je muziku mnogim kolegama kao što su Madona, Vanesa Paradi, "Aerosmith", Mik Džeger… Među njegovim najvećim hitovima su numere "Are You Gonna Go My Way", "I Belong To You", "Fly Away" i "Where Are We Runnin".

Uoči objavljivanja posljednjeg, mesec dana starog, izdanja Kravic je otpustio kompletan tim saradnika, objasnivši da su njegovu karijeru usmjerili u pogrešnom pravcu.

Album "It Is Time for a Love Revolution" predstavio je kao povratak sebi, odnosno zvuku sa početka karijere koji ga je i proslavio.

Promociju novog projekta atraktivnog muzičara pomogla je i izjava da tri godine nije upražnjavao seks jer traži "onu pravu".

Kravic, koji trenutno nastupa u Južnoj Americi, u okviru aktuelne turneje obići će i Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju, Hrvatsku, i naravno, Srbiju gde će 24. jula nastupiti u Beogradskoj Areni.

 

 

 

Izvor: MONDO