Home

VESTI

Lea Dobričić nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!

No Comments Latest

Lea Dobricic nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!Lea Dobričić, pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, nastupiće 29. juna sa čuvenim Laurentom Garnierom! Žurka će se održati u glavnom prostoru kluba Privilege, u kom će Lea redovno raditi celog leta na žurkama «Elrow Ibiza». Kao podrška, radiće i ostali rezidenti, De La Swing i Oscar Aguilera.

  

Ovo je neverovatna prilika! Moj prvi nastup u Privilegeu bio je u malom klubu, a zbog činjenice da ću raditi sa pionirom elektronike, Garnierom, i to u velikom klubu, osećam se uzbuđeno i presrećno!», izjavila je Lea.
  

Lea Dobričić jedna je od troje pobednika internacionalnog Burn Studios takmičenja koji su dobili životnu priliku da celog leta nastupaju u najboljim klubovima na napoznatijem ostrvu zabave. Nakon pobede u Srbiji, ona je, zajedno sa predstavnicima još 17 zemalja, otputovala na Ibicu, gde je, posle samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

 

 

 Lea Dobricic nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!

Lea Dobricic nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!

 

 

Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici (Burn Residency) je globalno DJ takmičenje lansirano prošle godine. Ono daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da ostvare svoje snove i postanu zvezde. Nagrada za troje najboljih su DJ rezidenture u nekim od najpoznatijih klubova Ibice – Café Mambo, Sankeys i Privilege. Ove godine, druge po redu, prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a nakon lokalnih mix-off takmičenja, na Ibicu je otišlo 18 od kojih je troje dobilo rezidenture.

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy