Home

VESTI

Kurd Maverick stiže u Beograd ove subote!

No Comments Latest

Kurd Maverick stiže u Beograd ove subote!Nakon prvobitnog odlaganja zbog loših vremenskih uslova, omiljeni DJ mnogih beogradskih dama Kurd Maverick stiže u našu prestonicu ove subote, 18. jula, kada će nastupiti u „Bašti kod Juge“.

Kurd je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i “Blue Monday”, a muzika i DJ nastupi ovog momka obeležili su proteklu dekadu. Maverick je ujedno i miljenik ženske publike, budući da beogradske klaberke uvek traže kartu više kako bi uživo mogle da vide ovog markantnog house DJ maga.

 

Kurd će oe subote, 18. jula, nastupiti u „Bašti kod Juge“, u okviru „Bašta Sessions“ serijala koji za ovo leto najavljuje još mnoga poznata imena svetske DJ scene. Žurka počinje u 22h, a prisutne će „zagrejati“ DJ Ike.

 

 

 Kurd Maverick stiže u Beograd ove subote!

Kurd Maverick stiže u Beograd ove subote!

 

 

"Bašta kod Juge" se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok.

 

Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija, a delić noćne atmosfere možete osetiti OVDE.