Home

VESTI

Kungs predstavio debitantski album “Layers”!

No Comments Latest

Kungs predstavio debitantski album "Layers"!Francuski DJ i producent Kungs je objavio debitantski album "Layers", koji prati uspeh hit singla "This Girl"!
 
Produkcijom debitantskog studijskog izdanja se pozabavio sam Kungs, a prva pesma "Melody" je nastala u saradnji sa Lukeom Pritchardom (The Kooks). Album "Layers" donosi 12 pesama, a Kungs je na svim pesmama osim "Wild Church" ugostio poznata muzička imena, kao što su: Rae Morris, Tillie, Ritual, Jamie N Commons, Wolfgang Valbrun.
 

Nakon hit singla "This Girl" koji je nastao u saradnji sa Cookin' On 3 burners, čiji video ima preko 150 miliona YouTube/VEVO pregleda, Kungs kao novi singl predstavlja "I Feel So Bad", kao i zvanični video spot:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0SVk3adkchY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Kungs – I FEEL SO BAD (Official Video) ft. Ephemerals

 

 

Devetnaestogodišnji Kungs, čije je puno ime Valentin Brunel, je opčinjen muzikom i u početku je eksperimentirao sa mnogo instrumenata, kao i sa soul, fank, rok i bluz žanrovima. Kasnije je provodio silne sate učeći o programu Ableton i zaljubio se u House muziku. Već nakon prve objavljene pesme na SoundCloud-u dobija zvaničnu ponudu za remiks pesme "Are You With Me", belgijskog DJa i producenta Lost Frequencies.

 

 

 Kungs predstavio debitantski album "Layers"!

Kungs predstavio debitantski album "Layers"!

 

 

Album "Layers" je  digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer!

 

Preuzmi, slušaj ili dodaj album na plejliste OVDE.