Home

VESTI

Koncert grupe The Cranberries premešten u Halu sportova

No Comments Latest

The CranberriesZbog održavanja Evropskog prvenstva u rukometu za žene koncert irskog benda biće premešten u Halu sportova.

Koncert grupe The Cranberries zakazan za 4. decembaru Kombank Areni, biće premešten u Halu Sportova na Novom Beogradu, zbog održavanja Evropskog prvenstva u rukometu za žene koje je povereno našoj zemlji a koje će se od 4. do 16. decembra održavati u Kombank Areni.

Kupljene ulaznice za koncert grupe The Cranberries važiće i za Halu Sportova.

 

Kombinujući melodije gitarskog indie popa sa zvučnom teksturom kasnih 80-tih uz dodavanje keltskog preliva, Cranberries je postala jedna od najuspešnijih grupa ranih 90-tih. Predvođena pevačicom Dolores O’Riordan čiji je prodorno moćan glas glavno obeležje grupe, Cranberries su izbili na vrh muzičke scene baladom "Linger" 1993. godine.

 

Debi album "Everybody Else is Doing It, So Why Can’t We?" nastavlja međunarodni uspeh pesme "Linger" a i naredni, "No Need to Argue" iz 1994. godine razbija rekorde prodaje u više miliona primeraka i izbacuje više hitova.

 

 

 The Cranberries

The Cranberries

 

Cranberries su do sada prodali preko 15 miliona primeraka albuma samo u Americi. Četiri albuma našli su se u Top 20 na Billbordovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena ("Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?"; "No Need to Argue"; "To the Faithfully Departed" i "Bury the Hatchet") kao i osam pesama ("Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" i "Promises").

Ulaznice za koncert grupe The Cranberries po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar.

 

Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

 

 

 

Izvor:

MTV