Home

VESTI

Koncert grupe Multietnicka Atrakcija

No Comments Latest

Kabaretski dvojac, Multietnička Atrakcija održaće više od koncerta u četvrtak, 19. juna, na brodu Letnja Šikara, letnjoj ispostavi beogradskog kluba Šipražje.

Bend Multietnička Atrakcija nastao je pre godinu dana udruženim snagama i razdraženom maštom Demira Ahmetovića (bas) i Osmana Ahmeda (bubnjevi i vokal). Osim energičnog zvuka koji kombinuje više muzičkih žanrova, Multietnička Atrakcija je poznata po svojim neformalnim i maštovitim nastupima koji predstavljaju pravi muzičko-scenski igrokaz.

Neposrednost u kontaktu sa publikom i pratreći sadržaji neće izostati ni ovog puta. Neke od tačaka programa biće i DJ set sa “multietničkim izborom muzike” i “promocija antipod magazina ManBlack. Da atrakcija bude potpuna, posetioce čeka i kineska tombola, naravno sa nagradom.  

Ambijent Letnje Šikare idealan je prostor da se, pod vedrim nebom, uz rečnu obalu, isproba svečarski rokenrol Multietničke Atrakcije.

Program počinje 22 h.

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u Letnjoj Šikari, po ceni od 200 dinara. Na dan koncerta, posetioci će moći da ih kupe za 100 dinara više.

Letnja Šikara se nalazi između Nebojšine kule i bazena 25. maj.

Više o bendu možete saznati na www.popboks.com/scena/multietnickaatrakcija.