Home

VESTI

Koncert benda Kings of Leon na MTV-u

No Comments Latest

Koncert benda Kings of Leon na MTV-uLegendarni rok sastav Kings of Leon nastupio je u novembru na 2016 MTV EMA dodeli nagrada u Roterdamu.

  

Pre nastupa u Ahoy dvorani, četiri brata Followill održala su intimni, ali moćni koncert pred 800 srećnika koji su uspeli da osvoje ulaznice za ovaj željno iščekivani događaj. Kako ne bi samo oni uživali u svirki, na kojoj su Kings of Leon izveli hitove sa svojih sedam albuma, MTV je snimio ceo koncert, koji će u petak u 21:00 premijerno biti prikazan u okviru MTV World Stage emisije.
 

Od osnivanja 2003. gdine, Kings of Leon, koji čine braća Followill – Caleb (gitara i vocal), Nathan (bubnjevi), Jared (bas) i Matthew (gitara), objavili su sedam studijskih albuma: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times” (2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010), “Mechanical Bull (2013) i “WALLS” (2016). Do sada su prodali više od 18 miliona albuma i 24 miliona singlova širom sveta. Mogu da se pohvale sa sedam Grammy nominacija i četiri osvojene nagrade, tri NME priznanja, dve Brit nagrade i jednom Juno nagradom. Nastupali su širom sveta u vrhunskim dvoranama i bili su glavni izvođači brojnih velikih festival kao što su Bonnaroo, Lollapalooza, Austin City Limits i Glastonbury.

 

 

 Koncert benda Kings of Leon na MTV-u

Koncert benda Kings of Leon na MTV-u

 

 

U petak, 2. decembra u 21:00, pogledajte njihov koncert iz “Oude Luxor Theatera“, ekskluzivno za MTV World Stage.