Home

VESTI

Kompilacija pesama najboljih mladih regionalnih brendova

No Comments Latest

Kompilacija pesama najboljih mladih regionalnih brendovaNa Svetski dan muzike, 21. juna, Mikser i Mascom predstavljaju kompilaciju autorskih pesama pobedničkih bendova konkursa „Soundtruck“. Na kompilaciji se nalazi 14 numera bendova koji su nastupili na nedavno završenom Mikser festivalu, a koji su odabrani u konkurenciji od 92 regionalna sastava.

   

Promociju će pratiti nastup beogradskih bendova zastupljenih na kompilaciji: Auf Wiedersehen, Sinestezija, Enormna Blajsna, Quartetbuzz i Gnjile. Svirka počinje u 21 čas u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), a ulaz je slobodan.
   

Na kompilaciji je 14 pesama koje su bendovi izveli na dve bine tokom festivala – u Mikser Hausu i na „Converse Get Dirty“ bini. Publika će na ovom izdanju moći da čuje pesme bendova iz Srbije: Auf Wiedersehen – „Grad“, Sinestezija – „Pohvali noć“, Gnjile – „Kinaski“, Enromna Blajsna – „Sami“, Greenfingers – „Confort“, Quarterbuzz – „Just to fool“, Freaky Fight For Freedom – „Street“, Dot the Eye – „Who are you“, Itch – „Ayahuasca“, Plišani Mališan – „Split“, Hrvatske: EkeBuba – „Iz lošeg u gore“, Slovenije: Supersunset – „To the city“, Mađarske: The Immigrants – „Smiles around midnight“ i Bugarske: WOPS – „Stuck“. 

 

 

 Kompilacija pesama najboljih mladih regionalnih brendova

Kompilacija pesama najboljih mladih regionalnih brendova

 

 

Ovaj projekat je samo samo jedan od planiranih koraka usmerenih na promociju mladih, talentovanih muzičara sa ovih prostora i tendencije Miksera i Mascoma da profilišu novu, kvalitetnu muzičku scenu. Pobednički bend konkursa „Soundtruck“, Auf Wiedersehen, očekuje kompletna produkcija i promocija albuma u izdanju kuće Mascom.