Home

VESTI

Kolege žale za Amy Winehouse

No Comments Latest

Biografija Amy WinehousePrve reakcije i sećanja na prerano preminulu soul divu.

Kolege Amy Winehouse sa muzičke scene su u šoku zbog prerane smrti ove talentovane pevačice.

 
Mnogi od njih su svoju tugu podelili sa fanovima na društvenoj mreži Twitter.
 

@nickiminaj: Molim vas recite mi da Amy nije umrla. Jel ovo neka bolesna šala?

@rihanna: Bože, imaj milosti. Muka mi je sad od ovoga #DearAmy

@ricky_martin: Upravo sam saznao vest. Osećam tugu. Osećam bes. Počivaj u miru lepa devojko. Sad si slobodna.

@larouxofficial: Tako sam tužna. Blake bi morao da plati što je najtalentovaniju devojku našeg vremena navukao na ono što ju je ubilo.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=FOrXhsuR-tk|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Amy Winehouse – It's My Party (feat. Quincy Jones)

@bigboi: Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix i sad Amy Winehouse. Svi su preminuli u 27. godini. Počivajte u miru. #amywinehouse

@backstreetboys: Mislimo na sve ljude na Norveškoj, kao i na porodicu i fanove Amy Winehouse. Počivajte u miru.

Mark Ronson, koji je producirao njen sad već antologijski album "Back to Black", je izjavio "Muzički, bila je moja srodna duša i sestra. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu."

Njegov kolega, hip-hop producent sa kojim je takođe radila, Salaam Remi je objavio na svom Twitteru: "Veoma tužan, tužan dan. Izgubio sam divnog prijatelja i sestru."

Član grupe Rolling Stones, gitarista Ronnie Wood je posvetio svoju emisiju na Absolut radiju preminuloj pevačici. "Ogroman gubitak sjajne prijateljice, sa kojim sam proveo super trenutke." Posle inicijalnog uspeha albuma "Back to Black", Amy je trebalo da nastupa pre Rolling Stonesa na njihovoj turneji, ali kako su tad i njene nevolje počele, izazvane alkoholom i drogama, ta turneja ja otkazana. Ali, Amy je jednom nastupila sa rock legendama – ona i Mick Jagger su izveli pesmu "Ain't Too Proud To Beg".

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=YoTzgWvMP-8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Amy Winehouse & Rolling Stones – Ain't to Proud to Beg

Courtney Love, pevačica grupe Hole i udovica Kurta Cobaina, koju su tokom karijere pratili slični problemi, je izjavila "Neću čak ni ponoviti "gubitak neverovatnog talenta", što ona to jeste bila. Očajna sam. Probala sam sa njom da razgovaram o njenim problemima dva puta."

Poslednje što je Amy uradila u studiju je snimanje pesme "It's My Party", koju u originalu izvodi Lesley Gore, koja se pojavila na tribute albumu producentu Quincey Jonesu. Takođe, snimila je duet sa pevačem Tonyjem Bennettom, čiji će se album pojaviti na jesen. "Ovo je sve jako tužno. Neverovatno tragičan gubitak talenta," izjavio je Bennett.

Vlasnik paba The Hawley Arms u Camdenu, u kome je Amy provodila dosta vremena, Doug Charles-Rider nazvao ju je "specijalnom osobom, koja je imala dobru dušu", dodavši "ovo nije trebalo da se desi." Sinoć je u pabu održana žurka, kojom je proslavljen život Amy Winehouse, jer kako kažu njeni prijatelji "ona bi želela to."

 

 
 
 

Izvor:

MTV