Home

VESTI

Ko sve nastupa na dodeli “2017 MTV EMA”?

No Comments Latest

Ko sve nastupa na dodeli “2017 MTV EMA”?KILERSI, DEMI LOVATO, ŠON MENDEZ, KAMILA KABELO, KEŠA I STORMZI nastupaju na “2017 MTV EMA” u Londonu!

  

MTV je danas objavio imena pet izvođača koji će nastupiti na predstojećoj dodeli MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada, “2017 MTV EMA”. Proslavljeni rokerski bend The Killers, pop zvezde Demi Lovato, Shawn Mendes, Kesha, Camila Cabello i popularni reper Stormzy nalaze se na spisku izvođača koji će prirediti šou za pamćenje u nedelju, 12. novembra, u londonskoj dvorani The SSE Arena Wembley.

  

Kanadska pop zvezda Shawn Mendes je nominovan u čak pet kategorija, između ostalih za najbolju pesmu sa “There’s Nothing Holdin’ Me Back,” najboljeg izvođača, najbolje izvođenje pop pesme i za naveće fanove, Demi Lovato i Camila Cabello se takmiče za zvanje najbolje pop izvođačice, dok će bend The Killers, ukoliko pobedi, biti proglašen za najbolje rokere. Britanska reperska senzacija Stormzy je u trci za najboljeg izvođača sa prodručija Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Ova petorka pridružiće se ranije najavljenoj voditeljki ovogodišnje MTV EMA dodele, Riti Ori, koja će ujedno izvesti jedan od svojih hitova te večeri.

 

 

 Ko sve nastupa na dodeli “2017 MTV EMA”?

Ko sve nastupa na dodeli “2017 MTV EMA”?

 

 

Za MTV Best Adria Act nagradu ove godine se takmiče Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

Svetska pop ikona Taylor Swift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Shwan Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

Glasanje za MTV Best Adria Act i ostale MTV EMA kategorije odvija se na adresi www.mtvema.com i traje sve do 11. novembra u ponoć.