Home

VESTI

Katy Perry uživo nastupa na 2010 MTV Movie Awards

No Comments Latest

Katy Perry uživo nastupa na 2010 MTV Movie AwardsMTV je objavio da će Katty Perry uživo izvesti svoj letnji hit “California Gurls” na 2010 MTV Movie Awards.

 

Ovo će biti premijerno izvođenje njenog prvog singla sa novog albuma “Teenage Dream”, koji će izaći krajem avgusta.

Pored toga, glumačka postava “Grown Ups”, Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider i David Spade, zajedno sa Paulom Ruddom, Jasonom Segelom, Annom Kendrick, Christopherom Mintz-Plasseom i Aubrey Plazom, dodata je na sve dužu listu najpopularnijih holivudskih imena koja će dodeljivati kokičarske nagrade ove godine.

 

Oni će se pridružiti prethodno najavljenoj izvođačici Christini Aguileri i prezenterima među kojima su Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean “Diddy”, Combs i Russel Brand.

2010 MTV Movie Awards, čiji će domaćin biti Aziz Ansari, biće emitovane uživo iz Gibson Amphitheater u Universal Cityju, Kalifornija, u noći između nedelje i ponedeljka, 6. juna u 03:00 po našem vremenu.

 

 
Katy Perry uživo nastupa na 2010 MTV Movie Awards
Katy Perry uživo nastupa na 2010 MTV Movie Awards
 

Katty Perry je za ovu priliku izjavila: “Ponosna sam što predstavljam Zapadnu Obalu na MTV Movie Awards, obasjana magičnim sjajem holivudskog znaka, sa svojim novim singlom “California Gurls”. Nadam se da će to biti pokretačka pesma mnogih letnjih ljubavi. U mojoj kući će sigurno biti!”

Katty Perry, nominovana za MTV Video Music Awards i Grammy, pojavila se na sceni 2008. godine sa svojim prvencem ‘One of the Boys’. Album se prodao u 5 miliona primeraka širom sveta i Katy je provela sledeće dve godine na turnejama po celom svetu. Sada se sprema da ponovo krene sve to ispočetka sa svojim aktuelnim albumom ‘Teenage Dream’, koji će biti pušten u prodaju 24. avgusta. Na njemu se nalazi singl “California Gurls”, koji se popeo na prvo mesto na iTunes već jedan sat nakon pojavljivanja.

Nastavljajući tradiciju atipičnih i najšokantnijih dodela nagrada na televiziji, ovogodišnji šou će imati tri potpuno nove i nečuvene kategorije, a to su  "Biggest Bad-Ass Star" (Najveća Loša Faca), "Best Scared-As S**t Performance" (Najbolje Zastrašujuće Izvođenje) i "Global Superstar" (Svetski Superstar). Prvi put ikada u istoriji “Movie Awards-a”, glasanje je internacionalno, i fanovi širom sveta mogu da glasaju za svoje omiljene svetske zvezde u kategoriji  “Svetski Superstar”, i to tako što će posetiti svoje lokalne MTV sajtove.

O nominacijama za 2010 MTV Movie Awards u 10 starih I tri potpuno nove kategorije odlučivali su fanovi. Od 29. marta do 9. aprila, gledaoci su na www.MovieAwards.MTV.com glasali da njihovi omiljeni filmovi, filmski trenuci i glumci uđu na finalnu listu nominovanih.

 

 
2010. MTV Movie Award - Lista nominovanih filmova
 2010. MTV Movie Award – Lista nominovanih filmova
 
 

Glasanje za pobednika traje od 12. maja do 5. juna. Starbucks Coffee Company se pridružuje MTV Movie Awards po prvi put kao sponsor kategorije Best Movie (Najbolji Film). Ova specijalna kategorija ostaće poprište neprekidne bitke, jer će glasanje za najbolji film ove godine biti otvoreno tokom šoua uživo.

MovieAwards.MTV.com je oficijalni sajt MTV Movie Awards, koji fanovi mogu da posete radi glasanja, a potom mogu da ostanu kako bi dobili sveže informacije o ovogodišnjem šou; tu će moći da pogledaju snimak prošlogodišnjih velikih dešavanja; biće u prilici da dobiju punu listu pobednika šoua iz 2009. godine; a dobiće mogućnost i da provere komentare o modi i slavnim ličnostima na zlatnom tepihu.

2010 MTV Movie Awards i MTV Video Music Awards biće dostupne potencijalnoj publici od više od 1.2 milijardi gledalaca, širom svetske MTV mreže od 64 kanala, dopirući do 641 miliona domaćinstava širom sveta. Kao dodatak, raznovrstan program i sadržaj mreže će dopreti do celokupne interaktivne zajednice, putem više od 200 MTV-jevih sajtova širom sveta.

 

 

 

Glasajte na:

www.movieawards.mtv.com