Home

VESTI

Karte za Whitesnake 2.800 dinara

No Comments Latest

Karte za Whitesnake 2.800 dinara

Hard rok i metal spektakl najavljuju bendovi “Judas Priest” i “Whitesnake” koji će 1. jula održati koncerte u Beogradskoj areni. Njihovi nastupi će trajati više od četiri sata, a najjeftinije karte koštaju 2.800 dinara.

Ulaznice za ovaj spektakl biće najjeftnije u celoj Evropi, navode organizatori iz “Avalon” produkcije, pa će tako karta za parter koštati 2.800 dinara, dok će najverniji fanovi moći da uživaju u fan pitu za 3.500 dinara.

Slavna britanska grupa “Whitesnake” u martu će objaviti 11. studijski album „Forevermore“, a kako fanovima poručuje frontmen Dejvid Koverdejl, album će nastaviti tradiciju prepoznatljivog zvuka ovog benda, bliskog ranijim radovima.

Sastav “Judas Priest” je jedan od najuspešnijih metal bendova sa čuvenim albumima kao što su „British Steel”, „Screaming for Vengeance” ili „Painkiller”, a ujedno su vlasnici pravih metal himni „Breaking the Law“, „Living After Midnight“ i „You’ve Got Another Thing Comin“.

 

 

 Whitesnake

Whitesnake

 

 

Ulaznice za tribine prodavaće se po cenama od 3.200 i 3.500 dinara i od petka, 18. februara, moći će da se kupe na blagajni Beogradske arene, na info-pultu u šoping centru “Ušće”, u Bilet centru, na blagajni Doma sindikata, “Gigstix” prodavnici u Novom Sadu ili putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

 

 

 

Izvor:

Blic