Home

VESTI

Još promo ulaznica za Svena Vatha

No Comments Latest

Nova serija ulaznica za nastup Svena VathaZbog velikog interesovanja publike, i rasprodatog prvog kontigenta promo-ulaznica za nastup Svena Vätha 10. aprila u Belexpocentru, organizator je odlučio da produži akciju kupovine karata po ceni od 790 dinara za sve članove Exit kluba.

Do promotivnih ulaznica sa popustom od 61%, svi koji su do sada kupili ulaznicu za Exit, mogu doći od petka 12. marta putem Internet sajta Gigstix.com.

 

Redovna prodaja ulaznica pocinje u ponedeljak u 12h putem Internet sajta Gigstix.com, a za najbrže ce takode biti obezbeden ogranicen broj ulaznica po ceni od 790 dinara.

 

Cena ulaznica u redovnoj prodaji iznosice 1290 dinara, a pored online kupovine, ulaznice ce moci da se kupe i u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu kao i u Bilet servisu, od 16. marta. Ulaznice ce na dan nastupa iznostiti 1990 dinara.

Velikan elektronske muzicke scene Sven Väth, nastupice u subotu, 10. aprila u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu. Sven Väth nastupa u okviru svoje nove turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010“, u sklopu promocije novog izdanja My Bel Dance Arene Exit festivala.

 

 

Produžena akcija kupovine karata po ceni od 790 dinara za sve clanove Exit kluba
Sven Vath

 

Pre tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svetu u izboru Mix Maga a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i beleži jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

 

Od Frankfurta preko Londona, Ibice, Sao Paola i Tokija, harizmaticni Sven Väth sa svojim gostima privlaci hiljade posvecenika elektronske muzike. Nakon rasprodatih nastupa u Beogradu u novembru 2007. i martu 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing dogadaje godine kao i nastupa za pamcenje na EXIT-u u julu 2008.

 

Beograd je ponosan da uz nekoliko svetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenturu Svenovih žurki.

 

 

 

 

 

Izvor:

B92