Home

VESTI

Još 4 dana glasanja za “Who See” na MTV Best European Act

No Comments Latest

Još 4 dana glasanja za "Who See" na MTV Best European ActOstalo je još samo pet dana do kraja glasanja za MTV Best European Act. Za prstižno zvanje „najboljeg evropskog izvođača“ takmiči se i najbolji bend iz našeg regiona, dobitnik Best Adria Act nagrade, crnogorski sastav Who See!
  

Do ponedeljka, 29. oktobra u ponoć, Who See će se se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača u utorak, 30. oktobra, pobednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za titulu World Wide Act.
  

Zato požurite i dajte glas svom favoritu na www.mtvema.com do ponedeljka, 29. oktobra u ponoć!

Poznat kao najprestižni muzički događaja u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji ove nagrade da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodele EMA, poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada! Voditeljka dodele biće super model Heidi Klum.

 

Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvezda, među kojima su Alicia Keys, The Killers, Pitbull, Psy, Taylor Swift, No Doubt, Muse, fun., Rita Ora i Carly Rae Jepsen dodela nagrada “2012 MTV EMA” prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra. Nakon prošlogodišnje dodele u Belfastu, koja je srušila sve rekorde, MTV EMA se vraća u Frankfurt (prvi put je to bilo 2001. godine).

 

 

 Još 4 dana glasanja za "Who See" na MTV Best European Act

Još 4 dana glasanja za "Who See" na MTV Best European Act

 

O DODELI MTV EMAs:

Od svog početka u 1994., MTV EMAs je stvorila reputaciju jedne od najsenzacionalnijih dodela muzičkih nagrada na svetu, i to ne samo na MTV-jevoj globalnoj mreži koja dopire do 550 miliona domaćinstava širom sveta, već i na svim drugima kanalima i medijima zahvaljujući atmosferi koju ovaj događaj pravi za sobom.Na prethodnim dodelama nastupile su svetske superzvezde kao U2, Coldplay, Green Day, Rihanna, Beyonce, Shakira, Jay-Z, Madonna, Prince, Bon Jovi, Take That, Shakira, B.o.B., Katy Perry, Linkin Park i mnogi, mnogi drugi.