Home

VESTI

Izjava Avalon produkcije povodom teksta u Daily Mail-u

No Comments Latest

Avalon produkcijaU jučerašnjim internet izdanjima britanskih tabloida još uvek se prepričvao nastup Amy Winehouse u Beogradu.

Čak na jednom od tih sajtova (Daily Mail) se pojavila rečenica u prepodnevnim časovima kako Amy Winehouse, iako je imala užasan nastup, traži ceo honorar promoterima iz Beograda, da bi u poslepodnevnim časovima ta ista vest bila preinačena u to da je neko iz njenog menadžmenta rekao da Amy neće tražiti honorar od organizatora beogradskog koncerta.

 

Svi koji prate ili se bave ovim poslom znaju dve stvari: način rada engleskih tabloida i činjenicu da apsolutno nijedan nastup velike internacionalne zvezde ne može da se desi bez isplate celog ugovorenog iznosa najkasnije 15 dana pre koncerta.

 

 

 Amy Winehouse

Amy Winehouse

 

Mi smo ipak proverili sa njenim agentima da li je neko od njih izjavio takvo nešto i njihov odgovor je bio: „ne, tabloidi pokušavaju da razvuku stvar što duže mogu“.

Da bi zatvorili ovu priču pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću, tvrdimo da smo isplatili Amy Winehouse u tri rate i to 18. marta, 18. aprila i 18. maja za nastup u Beogradu koji je trebalo da traje od minimalnih 60 do makasimalnih 90 minuta, bez mogućnosti da utičemo na prirodu i sadržaj tog nastupa.

 

S poštovanjem,
Avalon produkcija