Home

VESTI

Instagram stavlja Luke Black-a rame uz rame sa muzičkim velikanima

No Comments Latest

Instagram stavlja Luke Black-a rame uz rame sa muzičkim velikanimaTrenutno najpopularnija društvena mreža na svetu – Instagram je u aprilu lansirala projekat “@music” koji promoviše muzičke izvođače širom sveta.

  

Pored dobre muzike koja je neophodan kriterijum za predstavljanje, instagram @music bira i njima interesantne izvođače kroz njihove instagram profile. Za 17 nedelja koliko @music projekat postoji, Luke Black je za sada prvi izvođač iz ovog dela evrope koji je predstavljen njihovoj više-milionskoj publici.
 

Do sada su na instagram @music profilu predstavljeni i poznati izvođači: Miley Cyrus, 50 Cent, Drake, Martin Garrix, Foo Fighters, Martin Solveig, Hardwell, Asap Rocky, Miguel i mnogi drugi – a od ove nedelje se među njima nalazi i naš Luke Black.

Iza intervjua i teksta o Luke Black-u stoji cenjena muzička novinarka i voditeljka britanskog nacionalnog BBC radija, Nicola Meighan.

Luke Black u okviru članka za instagram @music pod nazivom “Puno raspoloženja Luke Black-a” sa Nicole otvoreno priča o detinjstvu, stvaralašvu i svojim počecima.

“Godina 2012. je bila veoma divlja godina za mene. Moji prijatelji i ja smo pravili filmove, bili smo goli sve vreme, izbacili su me iz stana jer sam pravio previse žurki i imao sam Romeo i Julija tip veze, gde sam bio spreman da umrem za ljubav. Tada sam i napisao pesmu “D-Generation”, otkriva Luke Black u razgovoru sa Nicole o svojim prvim mesecima provedenim u Beogradu nakon odlaska iz Čačka.

“Njegov pop zvuk i umetnost možda jesu provučeni kroz crni filter, ali njegova budućnost je svakako daleko od crne.“ – poentirala je Nicole Meighan na kraju ovog članka.

 

 

 Instagram stavlja Luke Black-a rame uz rame sa muzičkim velikanima

Instagram stavlja Luke Black-a rame uz rame sa muzičkim velikanima

 

 

Prva dva Luke Black singla “D-Generation” i “Holding On To Love” i dalje se vrte na srpskim i svetskim radijskim stanicama, dok Hard Ton Remix singla sa HOTL Remix izdanja polako osvaja londonsku house scenu putem poznate “ThisIsElectric” radio stanice koja je ovaj remix uvrstila u svoj redovan program.

Novi materijal Luke Black donosi već sredinom sledećeg meseca na prvom studijskom EP izdanju.

Celu Instagram @music priču pod nazivom “Many Moods Of Luke Black” možete pročitati na njihovom zvaničnom blogu – www.blog.instagram.com/post/127562128232/150825-lukeblackmusic

Link instagram posta o Luke Black-u na njihovom zvaničnom Fesjbuku profilu – www.facebook.com/instagram/posts/876013195817859