Home

VESTI

“Input” grupe Vrooom na Exit etiketi

No Comments Latest

“Input” grupe Vrooom na Exit etiketiNakon šestogodišnje diskografske pauze grupa VROOOM i Exit Label poklanjaju vam INPUT. Novi album najavljen je singlom uz video spot za pesmu “Privremeno stanje”, koja otvara ovo izdanje i koja se početkom godine našla u vrhu svih značajnih top lista.

 

Na albumu dostupnom za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv je devet numera prepoznatljivog zvuka grupe VROOOM izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala. 

 

Grupa će uskoro snimiti i spot za još jednu kompoziciju sa novog albuma koju izaberu posetioci facebook profila i sajta banda: www.vrooom.rs. Promotivna turneja počela je u martu, a prvi sledeći nastupi održaće se 25. juna u bašti kragujevackog SKC-a i 10. jula na Exit festivalu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_i32Ie9oBXw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
VROOOM – Privremeno Stanje

 

 

VROOOM će do kraja godine prirediti niz koncerata u različitim kontekstima i uz saradnju sa mnogim umetnicima sa ex-YU prostora što bi trebalo da rezultira DVD izdanjem tokom proleća sledeće godine.

 

Album je bend snimio u svom studiju, muziku i produkciju albuma radio je Marko Grubić, artwork za izdanje uradio je Vladan Srdić/Studio 360, a na albumu su gostovali prateći vokali Marija Mihajlovic i Natalie Frederic i Marko Nježić (gitara na numeri Cuts).

 

 

Vrooom, Exit label, 2011

Vrooom