Home

VESTI

Hope for Haiti

No Comments Latest

Hope for HaitiPotvrđena je lista izvođača koji će učestvovati u akciji Nada za Haiti Odmah: Globalna Pomoć Žrtvama Zemljotresa.

 

Uživo će nastupiti: Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake,  Stevie Wonder i Taylor Swift.

Zajedničku nastup, koji će izvesti u Los Anđelesu, pripremili su Keith Urban, Kid Rock i Sheryl Crow, dok će  se Cold Play, Bono, The Edge, Jay-Z i Rihanna direktno uključiti iz Londona.

Wyclef Jean će voditi program iz New Yorka, Georgea Clooneya ćemo gledati u Los Angelesu, a CNN-ova reporterka Anderson Cooper će izveštavati sa Haitija tokom ovog dvočasovnog programa.

 

Povodom razarajućeg zemljotresa na Haitiju, MTV Networks će organizovati emisiju Nada za Haiti Odmah: Globalna Pomoć Žrtvama Zemljotresa, globalni teleton koji će u noći između 22.01.2010.i 23.01.2010. od 02:00 ujutru biti emitovan na regionalnom MTV – ju. Emisiju će bez reklamnih blokova emitovati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. Nada za Haiti biće emitovana na kanalima širom sveta kao i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Sakupljena sredstva podjednako će podeliti pet dobrotvornih organizacija koje trenutno deluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org).  Facebook i MySpace takođe se potpisuju kao zvanični partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u sakupljanju donacija i uključivanju u teleton.
 
MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!
Repriza: subota, 23.01.2010. u 21h i nedelja, 24.01.2010. u 16h