Home

VESTI

“Hi-Files Show” u hotelu “Holiday Inn”

No Comments Latest

"Hi-Files Show" izložba"Hi-Files" magazin organizuje peti "Hi-Files Show" u hotelu "Holiday Inn" u Beogradu. Termini su 30-31. oktobar i 6-7. novembar 2010.

"Hi-Files Show" je izložba audio-video opreme koja se po peti put organizuje u hotelu "Holiday Inn" na Novom Beogradu.

 

Po uzoru na svetske sajmove, izlagači na ovoj manifestaciji demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu.

 

Prvi vikend rezervisan je za predstavljanje domaćih firmi za distribuciju, ali i proizvodnju Hi-Fi uređaja. Kompanija 4Audio nastupa sa postavkom vrhunske Bryston elektronike i PMC zvučnika, dok One Hi-Fi prikazuje podjednako atraktivne sisteme iz sopstvenog asortimana.

 

Za egzotiku su zadužene sale domaćih proizvođača Beyond Frontiers Audio i Soltanus Acoustics – hibridno integrisano pojačalo BFA Tulip, kao i Soltanus elektrostatik zvučnici i cevna pojačala, predstavljaju zaista nesvakidašnje sprave, koje po kvalitetu izrade i zvuka staju uz rame sa konkurencijom širom sveta. 

 

 

 "Hi-Files Show" izložba u hotelu "Holiday Inn"

"Hi-Files Show" izložba u hotelu "Holiday Inn"

 

 

Za najpopularnije komercijalne brendove poput zvučnika Wharfedale, kao i elektronike Harman Kardon, Marantz i Denon, zadužen je BGB Studio. Kao i uvek, u holu je postavljena berza muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, kao i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu kablova i sl.

Narednog vikenda "Hi-Files Show" će biti domaćin firmama: AV Impuls, Dayens, Lasernet, Vox Audio i 4Audio, koje će predstaviti proizvode kompanija Exposure, Neat, KEF, Dynaudio, Audio Note i mnogih drugih, a jedna od atrakcija biće zvučnici Dynaudio Confidence C4 – kolosi visine 175 centimetara i cene oko 16.800 evra.

Hi-Files 2010 spisak
učesnika

30-31. oktobar
4Audio
Beyond Frontiers Audio
BGB Studio
One HiFi
Soltanus acoustics + IB sistem

Na štandu IB Sistema između ostalog biće predstavljeni atraktivni modeli ttrecycled gramofona:
– half moon
– roll-o-matic
– transformer
– white

Obezbeđena je i DJ podrška tokom oba dana:
Subota 17h – DJ Milić Spacewalker (Balanso)
Nedelja 17h – DJ Žika Intoxica (Pinball Wizard)

6-7. novembar
4Audio
AV impuls
Dayens
Lasernet
Vox trade

Sajam traje od 12 do 19 časova, a cena ulaznica je 250 dinara.

 

 

 

Izvor:

B92