Home

VESTI

Grupa ”Van Gogh” obradovala publiku ”live” spotom iz Hale sportova!

No Comments Latest

Grupa ''Van Gogh'' obradovala publiku ''live'' spotom iz Hale sportova!Najpopularniji rok bend u regionu, grupa Van Gogh danas je obradovala publiku svojim novim video spotom sa beogradskih koncerata održanih u Hali sportova, 11. i 12.decembra 2014. godine.
 

Članovi ''Van Gogha'' odlučili su se da od svih numera sa koncerata u Beogradu, objave baš ''live'' video za pesmu ''Anđele moj brate'', uprkos tome što je sa novog albuma ''Neumeren u svemu'' za nju ekranizovan spot, u kome glavnu ulogu tumači maestralni glumac Petar Božović.
  

Zbog odlične reakcije publike na nastupima tokom aktuelne turneje ''Licem u lice'' upravo ovom pesmom, bend je odlučio da se oduži svojim vernim fanovima ''live'' verzijom spota za pomenutu pesmu, i tako najavi premijerno emitovanje snimka koncerta iz Hale sportova na RTS`u, a nakon toga i na svim ostalim TV stanicama širom regiona.

Brojni kadrovi publike u euforiji kako pevaju u glas sa Đuletom i ekipom, podsećaju na koncerte najvećih svetskih muzičkih imena, pa se grupa ''Van Gogh'' svakako može pohvaliti kako sjajnom produkcijom, tako i  činjenicom da konstantno unosi novitete i pravi kreativne pomake na regionalnoj muzičkoj sceni.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=fvnhz1-NS7E|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Van Gogh – Andjele moj brate – Hala Sportova

 

 

Tokom čitavog leta, regionalnu publiku očekuju brojni nastupi grupe ''Van Gogh''. Posle sjajnih koncerata u Kraljevu, Odžacima, Tuzli, Banja Luci, Podgorici i Sarajevu, turneja ''Licem u lice'' nastavlja se energičnim nastupima u Zmajevu (20.06), na ''Summer Fest-u'' u Mostaru (26.06), na ''Arsenal Fest-u'' u Kragujevcu (27.06), te zbog velikog interesovanja po drugi put u Banja Luci (28.06), kao i na ''Drinskoj regati'' u Bajinoj Bašti (17.07).

U narednom periodu, 24. juna zakazana je još jedna promocija knjige ''Tragovi prošlosti'' u Kulturnom centru Pančevo, a za tu priliku bend je odlučio da sve prisutne Pančevce obraduje mini akustik nastupom.

Više informacija o aktivnostima benda možete pronaći na zvaničnoj stranici benda.

www.facebook.com/musicvangogh