Home

VESTI

GREGOR TRESHER (Ger) @ Andergraund

No Comments Latest

Ovog weekend-a u klubu Andergraund očekuju nas sledeca gostovanja:
– ÄŒetvrtak 04. Decembar: JOHN DEERE (Tribal Vision, Vertikal Records)
– Petak, 05. Decembar: GREGOR TRESHER (Germany)
– Subota, 06. Decembar : 11 ROĐENDAN kluba ANDERGRAUND

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 5 x 2 karte za petak i subotu, dok je ulaz za John Deere u četvrtak besplatan! Ono što zainteresovani je potrebno da urade, jeste da pošalju email na karte@clubbing.rs Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.   sa imenom, prezimenom i brojem telefona.

U "subjectu" upišite naziv eventa za koji želite kartu!

 

Na polju elektronske muzike Gregor Tresher svakako nije debitant. Ovaj tridesetogodišnjak sa svojim već skoro decenijskim iskustvom na sceni, jedan  od najboljih nemačkih electro-techno producenata novog milenijuma.

 

 

Svoj put u sam svetski vrh prokrčio je sebi izdanjem "Still EP" 2005-e godine, za Anthony Rotherov "Datapunk" label.

Nakon toga u Tresherovoj karijeri reÄ‘ala su se sve sama hit izdanja, kao što su "Neon", "Full Range Madness", "The Now People" za izdavačke kuće kao što su "Data-Punk", "Intacto", ili Vathov "Cocoon Records".

TakoÄ‘e ono što možda mnogi ne znaju da je jedna od najboljih techno stvari 2007-e "The Wombat" izašla za Damian Lazarusov "Rebel One" takoÄ‘e delo Gregora Treshera, koju je izdao pod aliasom Teflon. Naravno, ono po čemu ga većina publike u svetu, a sigurni smo i kod nasprepoznaje Treshera je njegova numera "A Thousand Nights" sa istoimenog albuma.