Home

VESTI

Green spot by Tuborg

No Comments Latest

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg je predstavila novi koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „GREEN SPOT” koji će obići gotovo čitavu Srbiju. Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u dvadesetosam gradova širom Srbije tokom 2008. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente.

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj domaćih DJ-a (Aćim, Marko Vuković, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i još mnogi drugi). „Green spot“ kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano da se održi u Vojvodini, četrnaest u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji.

Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot”-u su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.

Prva u nizu Green Spot žurki zakazana je za 15.mart u Nišu sa početkom u 22h u ulici Vazduhoplovaca bb na parkingu hipermarketa Idea. Na ovoj žurci nastupiće DJ Aćim, Mirko i Meex.

Naredna žurka će se održati 29.marta u Kruševcu u ulici Ljube Tripkovića bb, plato AMSS – aerodrom.