Home

VESTI

Glasanje se ipak nastavlja!!!

No Comments Latest

Obaveštavamo javnost, učesnike, njihovu rodbinu, naše prijatelje i slučajne prolaznike,

Otkrivene nepravilnosti su u pravom smislu te reči sanirane i to bez većih posledica za učesnike. Kažemo bez većih, jer je redakcija odlučila da prvi put samo opomene učesnike i obriše sve glasove do sada. Oćemo li iz početka?

 

Kao što smo i napomenuli prvih dana nagradne igre i glasanja, svi glasovi se snimaju. Svaki glas se upisu je u bazu sa vremenom glasanja, kao i IP adresom glasača, tako da nema mnogo mesta za greške u određivanju porekla pomenutog. A ovoga puta dodatak je e-mail verifikacija.

 

Napomena i dalje stoji. Sve se snima u bazu i rezultat koji svi vidite nije konačan dok programeri ne potvrde. Ništa nećemo prepustiti slučaju, to je obećanje!

 

Apelujemo na sve učesnike u nagradnoj igri da svoje prijatelje pozovu da i dalje glasaju za njih, ali i da im ukažu na nova/stara pravila. Da glasanju pristupe sa dozom optimizma i pravog sportskog duha. Jer ekipa portala i dalje misli da je mnogo orginalnije, zabavnije i zanimljivije da se do pobednika dođe glasanjem, nego redakcijskim izborom pobednika.

 

Što, moramo napomenuti, nije isključeno ako se problemi nastave!

 

Najbolji će ići na Exit uz Vašu ili našu pomoć!