Home

VESTI

Finalni okršaj talenata za Zlatni Prag!

No Comments Latest

Staropramen karaoke izazovU okviru takmičenja Vece talenata Fantastičnih Glasovnih Mogućnosti „Staropramen karaoke“, Apatinska pivara i BitefArtCafe organizovaće finalno takmičenje za Beograd u utorak 19. aprila, sa početkom u 23 casa, u BitefArtCafe-u.

Finalisti koji su odabrani kroz tri kvalifikaciona kruga, njih sestoro nadmetaće se u karaoka izvodjenju za osvajanje glavne nagrade – četvorodnevnog putovanja za dvoje u Prag.

 

Svoje veštine u karaoka izvodjenjima tokom kvalifikacija odmerilo je ukupno 24 takmičara koji su verovali u sebe i bili su otvoreni za nova iskustva.

 

 

Voditelj Igor Brakus
Voditelj Igor Brakus

 

Titulu pobednika „Staropramen karaoka“ poneće najtalentovaniji takmičar po mišljenju žirija u čijem će se sastavu naći članice grupe Beauty Queens predvodjene Sanjom Bogosavljević.

 

Svoju ocenu, jačinom aplauza, daće i publika, dok će podršku takmičarima dati Igor Brakus i Smiljan Banjac, voditelji programa, kao i brojne poznate ličnosti.

 

 

Druga finalistkinja Staropramen karaoka izazova - Aleksandra  Dabić
Druga finalistkinja Staropramen karaoka izazova (BG) – Aleksandra Dabić

 

Apatinska pivara obezbedila je put u Prag za deset osoba. Staropramen karaoke održavaju se u pet gradova u Srbiji – Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Kragujevcu, a najtalentovaniji takmičari iz svakog grada biće nagradjeni glavnom nagradom.

Pravo učešća imali su svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima. Učesnici koji su se pokazali kao najbolji, u svakom od gradova gde je bilo održano takmičenje, putovaće u Prag, dok su za ostale takmičare pripremljene utešne nagrade.