Home

VESTI

Exit Village 2011

No Comments Latest

Exit Village 2011Exit vilidž će i ove godine biti smešten na lokaciji neaktivne kasarne „Janko Čmelik“ na Trandžamentu. Ovo je svakako najpopularnije stecište posetilaca Exita, kako domaćih kako i inostranih, mesto gde se žurka ne završava.

 

Ljudi iz celog sveta, uvek neko spreman za nova poznanstva, iskustvo spavanja u šatoru, muzika koja ne prestaje da svira, sve ovo čini naše selo jedinstvenim i neponovljivim iskustvom festivala, koje žele da okuse i oni kojima je Exit komšija sa tvrđave.

 

Exit vilidž će od 4. do 12. jula ugostiti posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita.

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu, po ceni od 2500 dinara, možete kupiti online na ovom linku.

Ne zaboravite: narukvica je vaša lična ulaznica za vilidž, tj. odnosi se na osobu, a ne na šator.

Da podsetimo, svim studentima i srednjoškolcima koji kupe ulaznice za festival u okviru akcije 4+1 Converse obezbeđuje besplatan boravak u Vilidžu 🙂

Ako mesto u vilidžu kupite online, na mejl adresu dobićete vaučer sa barkodom koji ćete po dolasku na recepciju zameniti za narukvicu, koja je sve vreme vašeg boravka vaša lična ulaznica za vilidž. Kako biste bili u mogućnosti da zamenite vaučer ili kupite narukvicu na licu mesta, neophodno je da imate neki lični dokument (lična karta, pasoš). Boravak u vilidžu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom vilidža.

 

 

 Exit Village

Exit Village

 

Ulaznica za Vilidž nije i ulaznica za festival!

Zabava

Ove godine, devetodnevni festival za sebe, nudi vam nešto zaista posebno: bine sa kojih se muzika čuje bez prestanka, bazen u kome se možete rashladiti u svakom trenutku, prskalice da se rashladite i kad niste u vodi, sportske aktivnosti među kojima su stoni tenis, badminton i mali fudbal, a i malo luna parka.

Foodland se i ove godine brine da kamperi nisu gladni, a posebno šarmantan dodatak su ceđeni sokovi, sladoled, slatkiši, voće – ma, šta god poželite.

Turist info

Informacije o putovanju u Novi Sad, o smeštaju i o lokalnom prevozu, kao i sve informacije koje će vam trebati kada stignete možete pronaći u sekciji Turist Info.

Najvažnije telefone i adrese preuzmite ovde.

Posetiocima vilidža na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Vilidž poseduje 160 toaleta, 150 slavina i 75 tuševa sa toplom vodom. Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl. Vilidž snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene na čuvanje na recepciji. Preporučujemo vam da vrednije predmete koje donesete ostavljate na čuvanje.

Pridružite se neprestanoj zabavi veselog komšiluka. Ponesite pastu za zube, čisto da je možete nekom ponuditi i tako steći novo poznanstvo, ponesite kupaće kostime, naočare za sunce, ponesite tu dobru energiju kojom bogatite festival. Postanite Exit vilidžan :).

 

 

 

Izvor:

exitfest.org