Home

VESTI

Exit festival u spotu The Prodigy

No Comments Latest

Exit festival u spotu The Prodigy

Ljubav između publike Exit festivala i benda The Prodigy definitivno je uzajamna, a još jedna potvrda za ovakvu tvrdnju jeste spot za Wreckage remix poslednjeg njihovog singla Take Me to the Hospital, koji je delom izmontiran od snimaka upravo sa Petrovaradinske tvrđave, sa njihovog nastupa na Exitu 09.

Take Me to the Hospital je treći singl sa petog studijskog albuma Invaders Must Die, a Wreckage remix uradili su frontmen Queens of the Stone Age, Josh Homme i Liam Howlett.

The Prodigy su prema komentarima publike bili najtraženiji bend za prethodno izdanje Exit festivala, a posle nastupa u julu od benda je, osim spota, stigla sledeća reakcija:

"Bila je velika čast vratiti se na Exit festival i po drugi put svirati za ljude u Srbiji. Učinili su nam to vrednim sećanja, Exit ima ludu divlju stranu koju svega par festivala ima. Dovedite nas opet, jebeno to volimo. Idemo!!!"

Pogledajte video.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=20TLiz0Vb2g|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Prvi put kada su nastupali na Exitu, 2007. godine, frontmen The Prodigy Liam Howlett takođe nije skrivao oduševljenje nastupom u Srbiji:

"Ovo je najbolji festival koji smo radili ovog leta."

Take Me to the Hospital singl objavljen je 31. avgusta ove godine, a kao i prethodni singl Warrior's Dance zauzeo je prvo mesto na UK Dance top listi. Singl sadrži i remikse koje su uradili Sub Focus i Rusko, drum and bass i dubstep producenti, koji su takođe nastupili u okviru After 2 programa na poslednjem Exitu.

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org