Home

VESTI

ENSH objavio novi album “Both of them Milenko”

No Comments Latest

ENSH objavio novi album "Both of them Milenko" Photo by Nataša CvetkovićDomaća publika je početkom godine bila u prilici da se prvi put upozna sa Milenkom Vujoševićem, live act umetnikom i producentom koji se krije iza imena Ensh. Zaraznim tekstovima i hipnotičnim melodijama pesama ,,Ćuti" i ,,Nedavno", Milenkovim prvim ostvarenjima na maternjem jeziku, Ensh je ljubitelje electro i indie zvuka uveo u sasvim novu dimenziju.
 

Budući da je prethodnih godina osvajao Kanadu i Ameriku pesmama na engleskom jeziku, Ensh je odlučio da na novom albumu budu podjednako zastupljene numere sa oba njegova govorna područja, te je izdanje prigodno i nazvao "Both of them Milenko".
 

,,Ideja mi je bila da album "Both of them Milenko" bude u oldschool maniru – da se doživi kao izdanje koje čini A i B strana… Pesme na engleskom jeziku su odraz ličnih iskustava, agresivnije su i kompleksnije i muzički i tekstualno. Imao sam veliku želju da počnem da se izražavam na maternjem jeziku, pa sam osećaj nesigurnosti da se adekvatno izrazim na ,,našem" prebrodio jednostavnim, pitkim stihovima, sa dosta repeticije, koja se u jednom trenutku pretvara u neku vrstu mantre. Moram da priznam da sam na dosadašnjim nastupima širom regiona, a bilo ih je dvadesetak prethodnih meseci, doživeo samo pozitivne reakcije na nove pesme. Dopada se ljudima taj specifičan elektro zvuk začinjen indie i drum'n'bass elementima – dožive čistu energiju!" iskren je Milenko Vujošević – Ensh.    

Pratite Ensh-a:​
www.enshmusic.com ​
www.facebook.com/enshmusic
www.twitter.com/enshmusic
www.youtube.com/EnshOfficial
www.ensh.bandcamp.com
www.soundcloud.com/ensh
www.tumblr.com/blog/milenkospeaks

 

 

 ENSH objavio novi album "Both of them Milenko" Photo by Nataša Cvetković

ENSH objavio novi album "Both of them Milenko" Photo by Nataša Cvetković