Home

VESTI

Emisija Jelen Top 10 na RTS-u!

No Comments Latest

Emisija Jelen Top 10 na RTS-u!

Muzička emisija Jelen Top 10, jedina emisija koja promoviše savremenu domaću pop i rok scenu i mlade bendove iz Srbije i regiona, od nedelje, 13. juna, premijerno će se emitovati na drugom programu RTS-a!

 

Osim promene kanala startujemo i u novom terminu i to svake nedelje od 22h! Jedinstvena muzička emisija Jelen Top 10 nastavlja sa promovisanjem dobre i kvalitetne muzike i tokom leta, pružajući brojnim gledaocima, na kraju vikenda, pravu meru informacija upakovanu u originalan i provokativan TV program.

 

Šarmantni voditelj emisije Lazar Sakan imaće zadatak da Vas upozna sa novim i kvalitetnim bendovima sa domaće muzičke scene ali i da Vas informiše o svim aktuelnim kulturnim i muzičkim događajima koji su se, u nedelji za nama, održali u Beogradu.

 

Prvo u nizu noviteta očekuje Vas već u narednom izdanju Vaše omiljene muzičke emisije kada će se kao gošća-voditeljka oprobati Aleksandra Kovač i tom prilikom proveriti da li je Lazar naučio da peva.

 

 

Voditelj Lazar Sakan

Voditelj Lazar Sakan

 

 
Novi voditeljski tandem ugostiće ove nedelje Koyot-a, predstavnka regge pokreta sa zavidnom inostranom karijerom, koji će slušaocima predstaviti jednu od svojih numera. Ne propustite Jelen Top 10, u nedelju, tačno u 22h na drugom programu RTS-a i saznajte koje je to iznenađenje Lazar pripremio svojoj gošći!

Ko će se naći na Jelen Top 10 listi određivaće uređivački tim Jelen Top 10 emisije, ali ćete za redosled bendova na listi glasati Vi sami – glasanjem na sajtu www.jelenpivo.com