Home

VESTI

E-Play: Novi album za besplatan download

No Comments Latest

E-Play: Novi album za besplatan downloadSastav E-play, nakon uspešne promocije novog albuma, odlučio je da postavi svoj četvrti studijski album pod nazivom ”Obični ljudi” za besplatno preuzimanje. Album se može preuzeti na linku izdavača. Na ovom linku se može preuzeti svih jedanaest pesama kao i omot albuma (koji je radio Viktor Juriga).
 
Po mnogim medijima “Maja, Danilo i Trut su, pod vodećom palicom Nikole Vranjkovića u ulozi producenta na albumu, napravili album vredan i pažnje i pamćenja”(www.balkanrock.com) i zato se bend odlučio da dopre do publike makar ona bila i na kraju sveta.
  

“Ne verujemo više u distribuciju diskova, ali verujemo u našu želju da olakšamo proceduru dolaska do albuma Obični ljudi. Za ove dve nedelje od kako se album pojavio u prodaji dobili smo mnogo mejlova u kojima nas ljudi iz inostranstva pitaju kako da dodju do albuma. Da im ne bismo otežavali, mi smo rešili da okačimo nas novi album za besplatno preuzimanje. Eto….izvolite, preuzimite, slušajte i uživajte” Maja Cvetković.

 

 

 E-Play: Novi album za besplatan download

E-Play: Novi album za besplatan download

 

 

Album mozete naci ovde .

Singl “Divan dan”