Home

VESTI

Dupla MTV Premijera: SevdahBABY i TBF

No Comments Latest

Dupla MTV Premijera: SevdahBABY i TBFDupla MTV Premijera u ponedeljak 13. juna u 20:00 donosi dva sjajna nova spota: SevdahBABY – "Najbolja pesma" i TBF – "Mater"…

“Najbolja pesma“ je poslednji singl sa prvog albuma SevdahBABY pod nazivom "Ganc novi FUNK!". Spot potpisuje ekipa iza koje stoji reditelj Ivan Stojiljković, autor već poznatih spotova za pesme "SevdahBABY ft. Shobaja – 3 poljupca" i "SevdahBABY ft. Lou Benny – ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK)", a nezamenljivu kreativnu snagu ovom spotu dali su i plesači i instruktori plesnog kluba Dance Factory.

 

Sa muzičke strane, publika može da očekuje osveženi aranžman pesme, bliži zvuku SevdahBABY LIVE postave, čiji nastupi su obeležili celu prethodnu godinu rada na promociji albuma "Ganc novi FUNK!".

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=tQkmFSk942g|width=450|height=364{/mgmediabot2}
SevdahBaby – Najbolja pesma (feat. Anette & Djix)

 

 

Iako je pesma "Mater" zapravo poslednja koja je nastala za vreme stvaranja novog izdanja grupe TBF, prva se našla u etru. Zanimljiva priča u pesmi zaintrigirala je javnost, koja željno iščekuje da čuje ostatak novog albuma, takođe zanimljivog naziva "Pistaccio metallic".

 

Spot je snimala ekipa iz Gitak TV-ja, stari saradnici TBF-a, a najavljuju pravu filmsku priču, sa zapletom i dramatičnom radnjom!

 

 

TBF

TBF