Home

VESTI

Dupla MTV premijera i besplatni download – Suneshine & Superhiks

No Comments Latest

Dupla MTV premijera i besplatni download - Suneshine & Superhiks Od ponedeljka, 6. juna, samo na regionalnom MTV kanalu i zvaničnim sajtovima možete besplatno preuzmeti nove spotove beogradskog cross-over benda Suneshine za numeru „Nina-nana!“ i makedonskog ska-pank sastava Superhiks za pesmu “Na Ljuta Rana” sa sajtova MTV.RS, MTV.COM.HR i MTV.SI.

Bend Sunshine već neko vreme radi na svom novom, sedmom po redu, albumu, a numera „Nina-nana!“, koji je samo deo najavljene singl-trilogije, snažno oslikava u kom pravcu se rad grupe i novi album kreću.

 

„Na ovom albumu se obnovila saradnja sa producentom AtmanActive-om, sa kojim sam već radio od samih pocetaka Sunshine-a i realizovao prva tri albuma, koja su naišla na odlične reakcije kod publike“, reko je Bane Bojović, lider benda Suneshine.

 

 

Sunshine
Sunshine

 

 

„Singlom „Nina-nana!“ nastavljamo borbu protiv šunda, kičerice i lazne istine koji se kroz medije plasira na ove prostore. Rep muzika i bend Suneshine su uvek bili slika svakodnevnice i kroz ovaj tekst dajemo naš jasan stav o celoj situaciji u društvu i uopshte losem uticaju medija na ljude.“

Spot za numeru „Nina-nana!“ radio je reziser Nebojša “Beat” u prostorijama Ustanove kulture Parobrod , koji su rado izašli u susret Banetu i bendu Suneshine Crew, koji za leto već imaju zakazane koncerte u Prijedoru (24.6.), Smederevskoj Palanci (25.6.), Bijelini (2.ili 3.7.) i u Nikšiću (23.7.

 

 

 Superhiks

Superhiks

 

„Na Ljuta Rana“ je drugi singl sa novog albuma makedonskog ska-punk benda Superhiks, koji bi trebalo da  izađe do kraja godine. Video je režirao Jani Cherne i u njemu su korišćeni snimci sa skopskog koncerta Superhiksa, održanog povodom 17 godina aktivnog bavljenja muzikom na makedonskoj muzičkoj sceni. Takođe, video je posvećen svim vernim fanovima Superhiksa.

U januaru Hiksi su promovisali prvi singl “Afrika”, koji je takođe imao premijeru na regionalnom MTV-ju i kasnije se visko kotirao na listi “Domaćica”. Ovo je ujedno značio i početak hiperaktivne godine za Hikse. Do sad su zakazali više od 20 koncerata na svim najbitnijim festivalima u regionu i Evropi, dok u međuvremenu aktivno rade i na novom albumu.

Dupla MTV Premijera i besplatni download: Sunesine „Nina-nana!“ i Superhiks „Na ljuta rana“

 

 

 

 

Singlove preuzmite na:

www.mtv.rs