Home

VESTI

Đorđe Miljenović predstavlja moćnu novu numeru!

No Comments Latest

Đorđe Miljenović predstavlja moćnu novu numeru!Đorđe Miljenović zajedno sa bendom predstavlja novi singl “Imam Tvoju Ljubav” pravljen na Major Lazer Tuborg Open Beat-u!
  
Nakon objave letnjeg hita Sare Jo “Samo Ti” i zajedničkog Frenkie, Who See bengera “Daj Ga Na Gas”, predstavljamo i treću pesmu u okviru Tuborg Open projekta – Đorđe Miljenović “Imam Tvoju Ljubav”!
 

Sva tri pomenuta singla su rađena na Tuborg bitu koji je napravio svetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire), dok produkciju i aranžman svih pesama potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky. “Imam Tvoju Ljubav” jeste aktuelna pop-rok pesma u kojoj se prepliće moćni vokal Đorđa Miljenovića sa “prljavim” gitarskim rifovima i snažnom bubanj sekcijom, a na kojoj je Đorđe radio zajedno sa svojim bendom sastavljenim od članova raznih kultnih beogradskih bendova.

Preuzmi, slušaj i dodaj “Imam Tvoju Ljubav” na svoje plejliste

 

Pogledaj spot za “Imam Tvoju Ljubav“

Đorđe Miljenović, reper, pevač i eklektični producent i aranžer, široj publici je poznat kao član hip-hop trojca Bad Copy. Godine 2007. pomagao je u produkciji albuma pop zvezde Ane Stanić, a 2010. godine je producirao muziku za “Srpski Film“. Ove godine pokreće svoj muzički projekat Đorđe Miljenović & Band, a danas je objavio i dupli solo album: “Amovi“ i “Sam Pao, Sam Se Ubio“.

U sklopu kampanje Tuborg Open prošlog petka (23. jun) objavljeni su singlovi “Daj Ga Na Gas“, ali i “Samo Ti“ – čijom se produkcijom pozabavio baš Đorđe Miljenović kao producent i ambasador ovog muzičkog projekta. Sada, tačno nedelju dana kasnije – Đorđe predstavlja i svoju pesmu za projekat Tuborg Open “Imam Tvoju Ljubav“. Sva tri singla pravljena na Tuborg bitu Major Lazera, bili su predstavljeni prvi put na zajedničkom beogradskom koncertu u Barutani (22. jun) kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.

 

 

 Đorđe Miljenović predstavlja moćnu novu numeru!

Đorđe Miljenović predstavlja moćnu novu numeru!

 

 

Preuzmi, slušaj i dodaj Đorđe Miljenović “Imam Tvoju Ljubav” na svoje plejliste – www.umrs.lnk.to/ImamTvojuLjubav

Gledaj spot za “Imam Tvoju Ljubav” –

www.youtu.be/UhYQs5kAdK8

Preuzmi, slušaj i dodaj Sara Jo “Samo Ti” na svoje plejliste –

www.umrs.lnk.to/SaraJoSamoTI  

Gledaj spot za “Samo Ti“ –

www.youtube.com/watch?v=peQc2-m3MsI

 
Preuzmi, slušaj i dodaj Frenkie, Who See “Daj Ga Na Gas” na svoje plejliste  –

www.umrs.lnk.to/FrenkieWhoSeeDGNG

 

Gledaj spot za “Daj Ga Na Gas“ –

www.youtube.com/watch?v=CXOHxyCOp1E

Ovog leta, Tuborg  i Universal Music Serbia donose uzbudljivu muzičku kampanju pod imenom “Tuborg Open“. Tuborg Open kampanja je globalna saradnja sa svetski poznatom grupom Major Lazer i jedinstvenim Tuborg bitom koji su oni kreirali. Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

Širom Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), projekat Tuborg Open se realizuje u saradnji sa kompanijom Universal Music Group & Brands, kćerkom Universal Music Group, roditeljskom kompanijom izdavačke kuće Universal Music Serbia.

Pogledaj desetu “Behind The Beat Pre Listening Party” epizodu, otkrij više o čemu se radi u “Tuborg Open” projektu i saznaj šta kažu Wikluh Sky, Frenkie, Who See i Sara Jo: www.youtu.be/kgMKcjxx1EM .

Pogledaj spot za “Imam Tvoju Ljubav“: www.youtu.be/UhYQs5kAdK8

Frenkie, Who See, Sara Jo i Đorđe Miljenović sa bendom će nastupati tokom leta po regionu na Tuborg turneji, koja je zvanično počela nastupima u Barutani 22. juna, a nastupiće još u:

08/07 Niš – Frenkie + Who See
28/07 Budva – plaža Kamenovo – Sara Jo + Đorđe Miljenović
11/08 Tuzla – Frenkie + Who See
15/09 Novi Sad – Sara Jo + Đorđe Miljenović
29/09 Sarajevo – Sara Jo + Đorđe Miljenović’

 

WIKLUH SKY aka Đorđe Miljenović:
www.facebook.com/Djordje-Miljenović
www.instagram.com/dragutinmilinkovic23