Home

VESTI

DJ radionica u UK Parobrod počinje 27. oktobra

No Comments Latest

DJ radionica u UK Parobrod počinje 27. oktobraMagija sviranja na gramofonu: DJ radionica DJ Raida u Parobrodu od 27. oktobra.

  

DJ Raid, član Marčelovih Filtera, nakon ​13 godina sviranja na gramofonu i saradnje sa vrsnim balkanskim, ali i svetskim izvođačima (DJ Revolution, Evidence, Masta Ace, Cali Agents), stečeno znanje i iskustvo podeliće sa ljubiteljima ove veštine, ali i sa znatiželjnicima koji će to tek postati!
 

Od ponedeljka, 27. ​oktobra, u UK ,,Parobrod" ​DJ Raid će ponovo pokrenuti jedinu DJ radionicu u kojoj polaznici pored klasičnog miksovanja mogu da nauče i skreč i bit džagling, odnosno turntablism – takozvano ,,sviranje” gramofona.

 

Prvu DJ radionicu Rade Sklopić, poznat kao DJ Raid, održao je sada već davne 2010. godine i od tada je kroz nju prošlo više od 150 polaznika. Neki su samo želeli da isprobaju nešto novo, a neki od njih su upravo zahvaljujući Raidovom bogatom trinaestogodišnjem iskustvu, znanjima i veštinama koje im je preneo, otkrili svoj talenat i postali uspešni didžejevi. DJ Mrki i DJ Architect, na primer, dobro su poznati ozbiljnim klaberima, a njihovi počeci su bili upravo u DJ radionici Radeta Sklopića.

 

 

 DJ radionica u UK Parobrod počinje 27. oktobra

DJ radionica u UK Parobrod počinje 27. oktobra

 

 

Za DJ radionicu u UK Parobrod nije potrebno nikakvo predznanje niti oprema, već samo dobra volja i ljubav prema muzici! Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila [email protected] i da uplove u magični svet gramofona i didžejinga.