Home

VESTI

DJ Lea Dobričić predstavlja Srbiju na Ibici!

No Comments Latest

DJ Lea Dobričić predstavlja Srbiju na Ibici!Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, održanom ovog vikenda na Mix Off žurci u novosadskom klubu Fabrika.

   

Prema odluci žirija u sastavu Vlada Janjić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, ona je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija. Ostali finalisti bili su  Goran Kan, Lio, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac.
  

Lea će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na International Music Summit na Ibici, gde će učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama sa super zvezdama kao što su Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler. Troje najtalentovanijih ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su Cafe Mambo i Sankeys.

„Ogromna mi je čast što ću predstavljati Srbiju na Ibici i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje. Veoma se radujem što ću učiti od muzičara kao što su Fatboy Slim, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler i verujem da će to biti prekretnica u mojoj karijeri. Burn čini neverovatnu stvar time što talentovanim DJ-evima pruža priliku koja se dobija jednom u životu. Jako sam srećna što je ove godine ta prilika pružena meni”, izjavila je Lea Dobričić.

 

 

 DJ Lea Dobričić predstavlja Srbiju na Ibici!

DJ Lea Dobričić predstavlja Srbiju na Ibici!

 

 

„Takmičenje je održano u idealnim uslovima, pred punim prostorom novosadske „Fabrike“. Svi finalisti su tokom nastupa, naravno, zadovoljili kriterijume vezane za selekciju muzike, tok seta i DJ tehniku koje postavlja „Burn residency“ standard, tako da je konačna odluka doneta na osnovu finesa – veštine programiranja inače kratkog seta od 20-ak minuta, interakcije sa publikom, stava i energije koje su ispoljili sa ciljem da prodrmaju i animiraju dancefloor. U tim elementima, Lea Dobričić se pokazala za nijansu bolja od drugih. Žiri je posle takmičarskog dela vagao još 10-ak minuta da se utisci malo slegnu i jednoglasno proglasio pobednicu. Želim da se zahvalim svim učesnicima, nadam se da su i pored konteksta takmičenja uživali u nastupima na ovakvom partiju, kao i da ćemo ih uskoro ponovo slušati“, izjavio je Vlada Janjić, član žirija.

Lea Dobričić će svoj prvi Burn nastup pred odlazak na Ibicu imati 27. aprila u klubu The Code u Subotici, zajedno sa Burn DJ-evima i lokalnom podrškom.

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy