Home

VESTI

Diary of Marčelo na MTV EMA

No Comments Latest

Diary of Marčelo na MTV EMAMuzičar i književnik Marko Šelić Marčelo jedan je od najcenjenijih i najpopularnijih ličnosti i kritičara savremenog društva u regionu.

  

Da li kroz njegove pesme, koje su neizostavne u skoro svačijim plej listama, ili kroz romane koji često zauzimaju središnje mesto u brojnim kućnim bibliotekama,  ili kao urednik edicije Dylan Dog stripa, nesumnjivo je da je Marčelo postao deo svakodnevnice velikog broja ljudi.
   

Sada se, zahvaljujući MTV kanalu i Raiffeisen banci, pružila mogućnost da svi vi zavirite u Marčelovu svakodnevnicu i da ga zajedno uz MTV kamere pratite u korak tokom najuzbudljivijeg perioda u njegovoj karijeri. 

 

U specijalnoj emisiji Diary of Marčelo, koju premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u utorak od 21:00, videćete kako su izgledale pripreme za njegov najveći beogradski koncert u Hali sportova na Novom Beogradu, koji je zajedno sa grupom Elemental, održao 10. oktobra. Nakon toga vas vodimo sa Marčelom i Nensi u Milano na dodelu MTV EMA dodelu nagrada.

 

Druženje sa Marčelom počinje na konferenciji za stampu i potpisivanjem reizdanja romana „Zajedno sami“. Koncert je sve bliži, sve više novinara traži intervjue, probe su učestalije ali sve to izgleda ne opterećuje Marčela. Onda dolazi 10. oktobar – dan koncerta, veoma dug i naporan ali tako savršeno uzbudljiv! Bićete Marčelovi gosti u backstageu, videćete kako se odvijaju pripreme, kako se ekipa opušta i sa nestrpljenjem čeka da čuje prve note i huk koji će označiti da je stigao taj čas i da sve ono za šta su se  spremali mesecima konačno dešava.

 

 

 Diary of Marčelo na MTV EMA

Diary of Marčelo na MTV EMA

 

 

Ako vas je ikada zanimalo kako se izvođač oseća dok nastupa na najvećem koncertu u svojoj karijeri – Marčelo će vam lično saopštiti u ovom video dnevniku.

Kad su se utisci slegli, Marčelo i ekipa se odmorili, spakovali su kofere i uputili se ka Milanu, prestonicu umetnosti, mode i gradu domaćinu ovogodišnje MTV EMA ceremonije. 

 

Kao što znate, Marčelo je bio nominovan za Best Adria Act nagradu, koju nažalost nije osvojio. Ali su on i Nensi, njegova prijateljica i pevačica u bendu Filteri, posetili ovaj događaj na koji su poveli i vas!

Blizu hotela u Milanu, u kojem su bili smešteni, nalazile su se prodavnice stripova i ploča koje su bile kao raj za Marčela. Naravno da nije odoleo da isproba par kostima i kupi italijanska izdanja Dylan Dog stripova, nekoliko ploča, „orobi“ Disney prodavnicu i ostane faciniran Duomo katedralom. A onda dolazi MTV EMA dolela. Čijem nastupu su se Marčelo i Nevena najviše radovali, šta misle o fenomenu Justina Biebera, kako su se provodili dok je Novak Đoković uručivao nagradu i uz čije pesme su najglasnije pevali videćete u emisiji Diary of Marčelo.

 
Proveli smo nekoliko dana sa Marčelom, i evo šta su zabeležile kamere MTV-ja

Diary of Marčelo

P: utorak 24.11. u 21:00
R: sreda u 13:20
R: četvrtak u 23:20
R: petak u 15:00
R: nedelja u 17:30