Home

VESTI

Depeche Mode u Zagrebu 16. 08 ?

No Comments Latest

Depeche Mode u Zagrebu 16.08.'09Koncert grupe „Depeche Mode“ u Zagrebu odložen je za 16. septembar ove godine, piše hrvatski „Jutarnji list“ pozivajući se na izvore iz „Arene Zagreb“, gde će se koncert održati. Podsetimo, koncert u Zagrebu trebao je biti održan dan nakon beogradskog, 21. maja, ali je odložen zbog teške bolesti Dejva Gahana.

 

Kada je reč o novom datumu za nastup na beogradskom Ušću još nema pouzdanih informacija, a kako pišu hrvatski mediji, u petak je održan sastanak na kojem je od uprave najveće dvorane u Hrvatskoj zatražena promena datuma za koncert slavnog elektro-pop sastava u Zagrebu.

Organizator „Lupa promotions“ već je uplatila 10.000 evra za iznajmljivanje dvorane na jedan dan, a koncert je bio rasprodat. Ukupno je prodata 18.231 ulaznica, pa je zato cilj da se koncert održi nekog drugog datuma – kaže izvor blizak direktoru „Arene Zagreb“.

 

 

Depeche Mode u Zagrebu 16.08.'09

 

Koncert „Depeche Mode“ u Hrvatskoj organizatore je koštao oko 300.000 evra, što je u okviru prosečne cena koncerata slavne britanske grupe.
 

Izvor:

blic.rs