Home

VESTI

Depeche Mode u Beogradu!

No Comments Latest

 Kako su danas objavili naši mediji, grupa Depeche mode sledeće godine, možda, dolazi u Beograd!

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", srpska prestonica se spominje kao destinacija koju bi popularni sastav trebalo da poseti u maju mesecu 2009. godine u okviru njihove nove turneje.

Ova informacija trebalo bi da bude potvrđena 6. oktobra kada će bend održati konferenciju za novinare na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Tada će izneti informacije o planovima za narednu godinu, meÄ‘u kojima verovatno i potvrdu objavljivanja novog albuma, a ono što najviše interesuje javnost je svakako evropska turneja koja počinje na proleće 2009. godine.

Prema nezvaničnim informacijama, maj je rezervisan za gradove Atinu, Sofiju, Bukurešt, Beograd, Budimpeštu, Bratislavu i London, dok će u junu održati nekoliko koncerata u Nemačkoj (za sada se spominju Dizeldorf, Hamburg, Berlin, Minhen), Francuskoj (Pariz i Lion), u Pragu, Talinu… Fanovi koji žele da prisustvuju konferenciji u Berlinu mogu da se prijave na zvaničnom internet sajtu benda www.depechemode.com , a hiljadu najsrećnijih dobiće ekskluzivne propusnice za ovaj dogaÄ‘aj. 

 

Pre dve godine Depeche mode je zaobišao Beograd, ali sada to ne bi smelo da se dogodi.

Sastav Depeche mode oformljen je 1980. godine u engleskom gradu Bejzildonu, a do danas je prodao više od 70 miliona albuma širom sveta.