Home

VESTI

Depeche Mode praznični paket za najveće fanove

No Comments Latest

Depeche Mode praznični paket za najveće fanoveKnjiga "Depeche Mode – Black Celebration" i ulaznica za koncert Depeche Mode po ceni od 3499 din samo u knjižarama Delfi od 21. decembra.

Za najveće fanove Depeche Mode i pravo uživanje u prazničnoj atmosferi Laguna je pripremila poseban Depeche Mode praznični paket.

Paket će biti predstavljen u Noći knjige, u petak, 21. decembra.

 

Broj paketa je ograničen, a ljubitelji benda moći će da ga kupe samo u knjižarama Delfi u Srbiji. Poklon paket sadrži knjigu Depeche Mode – Black Celebration i ulaznicu za koncert benda 19. maja u Beogradu, po posebnoj ceni od 3499 dinara.

Dok se iščekuje prvi koncert grupe Depeche Mode u Beogradu, preslušavanje starih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus ili It’s No Good, i čitanje najuzbudljivijih detalja njihove trideset godina duge i inspirativne karijere opisane u knjizi Depeche Mode – Black Celebration, biće sjajni načini da se pripremimo za njihov dolazak.

 

 

 Depeche Mode praznični paket u knjižarama Delfi

Depeche Mode praznični paket u knjižarama Delfi

 

Biografija Depeche Mode autora Stiva Malinsa celovita je priča o promenama, uspesima i tragedijama grupe Depeche Mode. Black Celebration pokriva celokupnu istoriju grupe, uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbegli i solo albume Dejva Gahana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svetski priznatog benda.

 

Priznanje knjizi odali su čuveni muzički magazin NME nazvavši je „izvanrednom knjigom punom spletki i neumerenog provoda“, kao i časopis Uncut rečima da je ovo „fascinantno i  iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe“.

Procenjeno je da je do 2006. godine Depeche Mode prodao preko 100 miliona izdanja, od toga 60 miliona albuma i 40 miliona singlova, dok se čak 48 njihovih pesama plasiralo na britansku listu singlova. Čuveni Q magazin ih je proglasio „najpopularnijim elektronskim bendom na svetu ikada“.

Ulaznice:
Parter: 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara

Online prodaja: www.gigstix.com ,

prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije